2777
2789
عنوان

شونزده سالمه می‌خوام خودکشی کنم

1152 بازدید | 79 پست

نمیخوام ناشکری کنم ولی از همه چیز خسته شدم توان ادامه دادن ندارم،هیچکس درکم نمیکنه بدتر نمک رو زخمم میپاشن،از بچگی افسردگی دارم روز به روز بدتر از قبل میشم،از وقتی یادمه یه روز ندیدم که خانوادم بخندن همش باید جر و بحث کنیم،مامان بابام گند زدن تو زندگیم دیوونم کردن افسردگی و وسواس فکری و استرس شدید دارم و از فردای خودم میترسم،جوری حالم خوب نیست که هر روزم شده گریه و خودزنی خانوادمم اینارو میبینن ولی عین خیالشون نیست،مدرسه ام نمیرم کلاس آموزشی و سرکار هم نمیزارن برم،پول روانشناس هم ندارم که برم 

موندم باید چیکار کنم،هیچ انگیزه ای برای زندگی کردن برام نمونده

ینی چی نمیذارن مدرسه بری؟

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اصلا زندگی کردی که بدونی زندگی چیه؟😂🤦

زوده برای این افکار تحمل کن هیچکس زندگیش گل و بلبل نیست صبوریه آدما متفاوتع و باعث تمایزشون میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم برو مدرسه روانشناس داره برو یه رشته خوب

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

آهنگ های مهدیار رو گوش ندی زنده میمونی مثل من😅😅💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

فقط بهت میگم تازه اول راهی بخوای بابت یه مشکل اینجوری جا بزنی فایده نداره 

زندگی همینه چه بخوای چه نخوای

خدا خودش تو سر بلد گفته انا خلقنا الانسان فی کبد

ما انسان را در رنج آفریدیم تا استوار باشد 

...

اگه قرار باشه در آینده یه زندگی خفن داشته باشی چی؟! 

خیلیا بودن افسردگی داشتن، حتی پدر و مادر خراب داشتن ولی ادامه دادن و به جاهای خیلی خوبی رسیدن ، خودت نمیشه انگیزه ی خودت باشی؟! 

به خاطر خودت... 

و اینکه آینده رو روشن و زیبا بیاری... 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓