2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

60 بازدید | 4 پست

میشه کمک کنید 

واقعا گیج شدم نمیدونم چجوری بخونم داخل این زمان باقی مونده ...

برا رشته تجربی میشه کمک کنید تست های علوم رو تا هشتاد درصد میزنم ولی ریاضی واقعاااااااا اصلااااا نمیتونم

ببین نمیگم نخون تلاش نکن 

بکن اما اگه نشد اصلااااا ناراحت نشو بلکه خوشحال شو

ببین باید ببینی کشش نمونه و تیزهوشان رو داری ؟!

یکی از دوستام نمونه قبول شد سال دهم همون ترم دوم شد گفت من دیگه نمیکشم نمی‌خوام بمونم داغون شده بود موهاش می ریخت خوابش ۲ ۳ ساعت اینا بود آخر معدلش با اینهمه بدبختی شد ۱۸

وسط سال که ۲ ماه مونده بود در اومد هرچقدر گفتیم بابا یه ۲ ماه هم صبر کن حیفه الان بری دولتی 

مدارس خاص هم پر شده بود 

اما گوش نکرد و دراومد بعد اون حالش یکم بهتر شد نمره هاش اومد بالا میگفت تازه دارم درس رو میفهمم

چون نمونه همش فشار و تست و امتحان پشت هم و همش باید فقط برای هر امتحان یه دور الکی میخوندم تا نمره خیلی کم نشه 

باید ببینی میتونی کنار بیای چون دبیرستان خودش یه پروژه بزرگ افت نمره و... اصلااا مثل راهنمایی نیست 

اگه تو الان با این تلاش علوم رو ۸۰ میزنی اونجا با همون تلاش در نظر بگیری ۱۰ ۲۰ درصد میتونی بزنی

پس اگه کشش نداری نرو چون بدتر گند میزنن تو درست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیگم نخون تلاش نکن بکن اما اگه نشد اصلااااا ناراحت نشو بلکه خوشحال شوببین باید ببینی کشش نمونه ...

اره ولی بیشتر رتبه های برتر نمونه و تیزهوشان بودن و اینکه مطمئنم از پسش برمیام  چون درس خواندن و خیلی دوست دارم