2777
2789
عنوان

شب اول ماه رمضان نماز مجرب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست
بله میشه قرآن خوند ولی دست ب آیه زدن گناه و حرام است و کراهت داره اجازه بدین نپذیرم ب امید خدا فردا ...

باشه 

و تو قرآن بگین واستون آیه بیاره ک خدا گفته پریود گناهه نماز خوندن و کراهت داره 

دررعیر این صورت منم نمیتونم قبول کنم 

تنها با آیه خدا قبول میکنم 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
باشه و تو قرآن بگین واستون آیه بیاره ک خدا گفته پریود گناهه نماز خوندن و کراهت داره دررعیر این صورت ...

تا جایی ک من میدونم خدا نگفته پریودی گناهه ولی گفته مردا نزدیک زنها توی دوران پریودی نشن گفته ی دوره ای هست ک اذیت هستن و انگاری ک خدا مرخصی میده اون مدت رو 😊

بله حتما سوالتون یادم میمونه و میپرسم و اسم کاربریتونو شات گرفتم ک ب امید خدا بیام و جوابتون بدم   

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی ک من میدونم خدا نگفته پریودی گناهه ولی گفته مردا نزدیک زنها توی دوران پریودی نشن گفته ی دوره ...

بله عزیزم انقدر خدا مهربونه گفته ای مردان زنان مزرعه شما هستن میتوانین وارد شوین ولی در صورت عادت ماهانه چون ان ها در این زمان در سختی هستن 

ولی هیج ایه نیست ک در پریودی نماز نخوند

چون خدا پذیرای تو هست در همه حال 

حتما بهم بگو و بپرس با آیه بگه 

بهش بگو آدرس بده تو قرآن 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
بله عزیزم انقدر خدا مهربونه گفته ای مردان زنان مزرعه شما هستن میتوانین وارد شوین ولی در صورت عادت ما ...

ب امید خدا حتما 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅