2777
2789

من فوبیای بیماری دارم دچار اضطراب بسیار شدید هستم ، الان دو هفته هست  به زور غذا میخورم ، روده هام اثر گذاشته ، هر لحظه تو دلم آشوبه ، از بچه هام و همسرم خجالت می کشم، یه دستم حس بی حسی می کنم. گریه ام میگیره . صبح ها با اضطراب از خواب بیدار میشم تند تند ناخودآگاه آب دهنمو قورت میدم . اصلا نا ندارم . اگر تجربه ای دارین بگین برای نجات از این وضعیت چیکار میشه کرد . نزدیک دو هفته هست اس سیتالوپرام میخورم فعلا تاثیر آنچنانی نذاشته . 

حتما با روانپزشک صحبت کن منم استرس و اضطراب دارم ولی نوعش فرق میکنه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی برو مشاورو روانپزشک منم مثل شمام تو خون خودم زندگی میکنم روحیم داغونه خستم از وانمود کردن که حالم خوبه با حرفو هیچی درست نمیشه فقط قرص و دارو و مشاوره.

الکی بهترین سالای عمرمو زهر کردم که دارو نگیرم از روانپزشک هی کتابو چرتو پرت خوندم روحیم بره بالا نگو کلا از پایه مشکل داره ذهنم دارو میخواد

تنفس عمیق رو امتحان کنهرشب برو پیاده روی موسيقي آرامبخش گوش بدهکارهایی که خوشحالت می کنه انجام بده

مشکل اینه هیچ کاری خوشحالم نمیکنه و حتی انرژی انجامشو هم ندارم ولی به زود تنفس عمیق رو انجام میدم و به زور میگم ببرنم بیرون حتی شده یه ساعت 

یعنی از مریض شدن میترسید؟ بهتر نیست با مشاور صحبت کنین؟

از مریض شدن خودم و اطرافیانم . مثلا مامانم میره دکتر من حالم بد میشه یا خودم .. همین باعث شده جاهای مختلف بدنم درد بگیره که میبینم عصبیه. سمت راست شکمم درد گرفته بود گفتم حتما کیسته . دردی که مداوم نبود و گذرا رفتم سونوگرافی شکمی و لگنمشکلی نبود . الان میگم حتما سونوگرافیست اشتباه کرده ! گوگل سرچ کردن باعث بیماریم شده 

از مریض شدن خودم و اطرافیانم . مثلا مامانم میره دکتر من حالم بد میشه یا خودم .. همین باعث شده جاهای ...

گوگل که همیشه درست نمیگه. اصلا قابل اعتماد نیست. 

اگه جای معتبری هم رفتین که دیگه واقعا مشکلی نیست. سالمین. 

و میفهمم چقدر بده این نشخوار فکری. من فقط مشاور بهم کمک کرد. به نظر من این حرفها که میگن خودت باید به خودت کمک کنی بعضی وقتا اشتباهه. یه جاهایی باید به ادم از بیرون کمک بشه. 

ولی از قول یکی از کاربرای همینجا تا وقتی دستتو دراز نکنی هم کسی کمکت نمیکنه. به نظر من فقط باید با یه مشاور صحبت کنین اگه تا حالا این گزینه رو امتحان نکردید. 

از ترس‌ هایتان نترسید!