2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه فرزندت چند سالشه ؟دختر یا پسر، چه علائمی داره ؟

من خودم بیش فعالی داشتم و دارم

تجربه دارم تو فامیل و اشنا کسایی ک بیش فعالی دارن عزیزم

سوالتو بپرس اگه بتونم حتما راهنماییت میکنم

۸ سالشه ،سر تکالیف نوشتن خیلی بلند میشه و میشینه ،خیلی پر انرژی هستش

سنجش کلاس اولی مشکلی نداشت؟چیزی نگفتن بهتون؟

طبیعیه ی بخشش 

ولی میتونید مدیریتش کنید

تو کلاسم اذیت میکنه معلمشو؟اینکه مثلا گوش نده ب درس ؟یاد گیریش کامله سر کلاس؟

من خودم بیش فعالی داشتم و دارمتجربه دارم تو فامیل و اشنا کسایی ک بیش فعالی دارن عزیزمسوالتو بپرس اگه ...

به نظرتون دارو درمانی فایده داره ؟روانپزشک ببرمش ،شما چه علائمی داشتین ؟

سنجش کلاس اولی مشکلی نداشت؟چیزی نگفتن بهتون؟طبیعیه ی بخشش ولی میتونید مدیریتش کنیدتو کلاسم اذیت میکن ...

سر کلاس معلم میگه خیلی آروم و خوبه ،ولی تو خونه خیلی چیزها را یادش میره نمیتونه بشینه

به نظرتون دارو درمانی فایده داره ؟روانپزشک ببرمش ،شما چه علائمی داشتین ؟

اره اما اول باید مطمئن شین ک بیش فعال هست یا ن

من وقتی تو سن فرزند شما بودم با وجود اینکه درسم خیلیی خوب بود اما خب بیش فعال بودم .البته ببین بیش فعالی دو نوعه نوع خوبش اینطوریه ک بیشتر اون پر انرژی بودنو تو فعالیت های جسمی و فیزیکی نشون میدن ینی خیلیی تحرک دارن ی نوع دیگه هست بیشتر میشه مثل وسواس فکری ک اون بچه همش اضطداب داره و تو ذهنش با فکرای جور واجور اون انرژیو تخلبه میکنه و بروز میده

تو سن ۸ سال تقریبا میشه گف بی قرار بودن سر کلاس گوش نکردم ب حرف معلم اذیت کردن بچه ها عدم تمرکز و وول خوردن با وسایل اطراف میتونه نشونه بیش فعالی باشه .یا مثلا صبور نبودن و طاقت و تحمل کم تو موضوعات مختلف یا حتی احساس خطر و ترس نکردن از چیزای خطرناک میتونه علایمش باشه

تو سن پایین تر اینکه شما فرزندتو صدا بزنی اما اون اصلا بهت توجه نکنه و نتونی توجهش رو ب خودت یا ی وسیله جلب کنی میتونه علایم بیش فعالی باشه

ولی ببرین پیش روانپزشک کودک تشخصی قطعی میدن

دارو های مختلفم هست ک توصیه میکنم اگه واقعا تو یادگیری سر کلاس مشکلی نداره استفاده نکنه خیلیی بهتره 

عوارض داره خیلی

سنجش کلاس اولی مشکلی نداشت؟چیزی نگفتن بهتون؟طبیعیه ی بخشش ولی میتونید مدیریتش کنیدتو کلاسم اذیت میکن ...

نه سنجش مشکلی نداشت،فقط مدام میره دستشویی اگه بخواد یه کاری بکنه ،روانشناس تشخیص Odhd دادن

اگه فرزندتون فقط تو تکالیف تونه شما رو اذیت میکنه تو این سن طبیعیه هنوز مسئولیت پذیر نشده

براس تایم تعیین کنید و تنبیه و تشویق بذارید مثلا بگید اگه تا سالت ۵ عصر درسا رو تموم کنی میتونی کارتون ببینی اگه تموم نکنی کارتون نمیبینی

بیشتر سعی کنید زرلش تشویق بذارید و ترغیبش کنید ک تکالیفشو انجام بده

با معلمش هم صحبت کتید ک ایا تو مدرسه هم مشکل عدم تمرکز داره یا ن

بعد با اطلاعات و علایمی ک فرزندتون داره و خودتون و معلم متوجه اش شدیر ب روانپزشک مراجعه کتید

چون متاسفانه الان یسری روانپزشکا بدون اینکه مطمین شن بچا بیشفعال هست یا ن دارو تجویز میکنن 

مراقب کلامتون پیش دکتر باشید صادقانه و واضح علایمی بگید ن چیزی بیشتر ن کمتر 

چون دارو ها فقط تو ی تایم کدتاهی اثر میذارن و بعدش اون بچه پر از اصطراب و تپش قلب و حسو حال بد میشه

البته ک اگه لازم باشه استفاده کنه حتماا باید سر وقت باش بدین چون همین عدم تمرکز تو جامعه میتونه اون بچه رو منزوی کنه و ی جاهایی عوارض دارو رو باید ب جون خرید ک شخصبت اون بچه ب مشکل نخوره

نه سنجش مشکلی نداشت،فقط مدام میره دستشویی اگه بخواد یه کاری بکنه ،روانشناس تشخیص Odhd دادن

خب شاید این دستشویی رفتن از اضطراب باشه 

باید پزشک بررسی کنه ک اشتباه تشخیص ندین اضطراب و با بیش فعالی

ازش بپرسید ک چرا انقد دسشویی میره .ایا واقعا دسشویی داره؟احساسشو داره فقط؟اک دکتر تشخیص بده از وسواس و اضطرابه یا حتی برای وقت تلف کردن و موکول کردن تکلیف ب ی تایم دیگه اس

فقط با ارامش برخورد کنید باهاش

از پزشک بپرسید ک راهنماییتون کنه چون رفتار شما خیلی موثره

اگه فرزندتون فقط تو تکالیف تونه شما رو اذیت میکنه تو این سن طبیعیه هنوز مسئولیت پذیر نشدهبراس تایم ت ...

گلم میشه عوارضش بگین؟من دکتر بهم گفت صبح یک چهارم ریتالین بهش بده و عصر هم یک چهارم