2777
2789

بنظرتون بیماری دارم؟؟؟ چیکار کنم؟

دوتا بشقاب غذا میخورم با نون،  بیست دیقه بعد انگار هیچی نخوردم نه سبر میشم نه چاق

میخام وزن اضافه کنم ولی انگار نه انگار!

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖
چن سالته

۲۸ سالمه 

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از بندگان برگزیده خدایی

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
تو از موجودات برگزیده خداوند هستی✨

اگه از وزنم راضی بودم اره میخام توپر شم اخه

زیاد خوردی معدت گشاد شده عادت کردی.ژنتیکی چاق نمیشی یا تحرکت زیاده

اصلا تحرکم زیاد نیست

زنتیک چاقیم نداریم ولی ابجیام از من چاق ترن من خیلی لاغرم

فک کردم شاید تو سن رشد باشی .خوبه ک برو حالشو ببر

میخام تو پر شمممم