2777
2789

سلام خانوما

بیاید نظرتون و بگید راجع به کیست یا آکویناس قلب 

ارتباط اینا به هم چیه مشکلی هست؟اگه هست چه مشکلی؟

دکترم که گفت خوبه

اما دکتر سونو گفت برو اکو قلب

نظر شما چیه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من نمیدونم 

جنسیت پسر بود نگران بودید به خاطر سلفری؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم جنسیت پسر بود نگران بودید به خاطر سلفری؟

والا این بارداریم کلا نگران کننده بود از اول

جنسیت بله پسره

تو سونو غربالگری اول همه چی خوب بود

تو آزمایش اول و دوم ریسک بود

اما خدارو شکر سل فری خوبه

حالا سونو آنومالی بک کیست در مغز جنین

و توصیه اکو قلب

و هماتوم که رفع شده بود برگشته🤦🏻‍♀️میخوام ببینم کی تجربه یا اطلاع داره 

والا این بارداریم کلا نگران کننده بود از اولجنسیت بله پسرهتو سونو غربالگری اول همه چی خوب بودتو آزما ...

الهی سلامتی باشه براتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ممنون گلم منم زدم گوگل ترجمه کردم اما راجع به یه چیزایی سوال دارم با گفتم اگه کسی تجربه داره بگه

مثلا اینکه هماتوم که رفته بود چجور برگشته بازم رفع میشه؟

یاکیست تو مغز

یا اکوی قلب؟

پارسال همین موقع ها بود که بارداربودم و ریسک سندوم دان ۱به ۴۶ بود از استرس داغونم کردن یه سری دکترا گفتن سقط کن من رفتم آمینونتز جواب اولیه گفتن دختره سالمه جواب کتبی گفتن مشکوکه کروموزوم جابه جایی داره باید پدرو مادر آزمایش بدن فقط کارم گریه بود تا اینکه دکترم گفت نیاز به آزمایش نیست برو سنو رفتم خدا رو شکر سالم بود بعد گفتن اب دور بچه خیلی کمه برو سرم وصل کن با مایعات برطرف شد گفتن احتمالا چسبندگی جفت داری اما نداشتم گفتن کم خونی شدید داری باید تو اتاق عمل خون وصل کنی اما نیار نبود دخترم به دنیا اومد یه بچه سالم و زیبا

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
پارسال همین موقع ها بود که بارداربودم و ریسک سندوم دان ۱به ۴۶ بود از استرس داغونم کردن یه سری دکترا ...

عزیزم خدا خودت و گل دخترت و حفظ کنه خدارو شکر که از اون روزای سخت به خوبی و سلامتی عبور کردی

خیلی روزای سختی گذروندم و میگذرونم دیگه همسرم قاطی کرده سرم که بچه من سالمه و حتی هرچی باشه من میخوامش

منم هربار میرم سونو یا آزمایش هردفعه یه جور میزنن تو پرم و شک میندازن تودلم

و دلم و قرص نمیکنن

شک مث خوره داره وجودم و میخوره

عزیزم خدا خودت و گل دخترت و حفظ کنه خدارو شکر که از اون روزای سخت به خوبی و سلامتی عبور کردیخیلی روز ...

ممنونم عزیزدلم....حالتو دقیقااا درک میکنم خدا رو شکر جواب سلفری خوب بود دیگه بقیشو بسپار به خدا به دلت شک ننداز مثل من نذر امام رضا کن مطمئنم بی جواب نمیزاره گلم من از اول بارداری تا موقع زایمان دکترا یه چیز گفتن اما هیج کدوم نبود بچه سالم بود

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

سلام کاش مادرشوهرت اینجا پیش من بود برا منم میگرفت ببینم جنسیت نینیم چیه،من برا خودم با سوزن میگیرم پسر نشون میده ولی دوستداذم یکی دیگه برام بگیره،سر دخترم رو شکمم دایره میرفت الام رو شکمم خطی میره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام کاش مادرشوهرت اینجا پیش من بود برا منم میگرفت ببینم جنسیت نینیم چیه،من برا خودم با سوزن میگیرم ...

سلام گلم امیدوارم نینیت سالم ودصالح و جنسیتی که دوست داری باشه

اگه اونجور ک گفتم تو تاپیکم ف ا ل نخ سوزن دقیق انجام بدی چه خودت چه کس دیگه درست در میاد

در ضمن روی نبض دست درسته

نه ناف

سلام گلم امیدوارم نینیت سالم ودصالح و جنسیتی که دوست داری باشهاگه اونجور ک گفتم تو تاپیکم ف ا ل نخ س ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ایشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه،من حودم ابن سینا رو بلدم و مث شما دقیقا میگیرم رو نبض دست و همیشه درست بوده برا خودمم گرفتم درست بوده ،حالا ببینم جنسیت این نینی چیه  و دذست در میاد یا نه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40