2777
2789
عنوان

زیاده روی کردم بنظرتون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست
بعد گفتم ناراحتی ببخشید زیاده روی کردم و فلان جواب نداد زنگ زدم به مامانش رفتم خونشون از دلش در آورد ...

اوه رفتی عذر خواهی...کار اون اشتباه بوده....بعد تو عذر خواهی کردی؟بی خیال.....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنا به هر دلیلی می‌تونست دلیل نیومدنش را زودتر اطلاع بده

که کم‌ لطفی کرده 

اما هر چند تا کامنت میذارید بیشتر شما را درک نمیکنم که دلیل سماجت و این حجم تماس و پیام و پیگیری چی بوده 

نیومده تمام شما باید سرسنگین می‌بودید نه اینکه بیفتید به دست و پای طرف 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

عزیزم شما زیادی روی تو این مورد کردی که الکی خودتو مقصر ماجرا کردی

شما اصلا مقصر نبودی توهین و بی‌احترامی هم بهش نکردی صرفا ابراز دلخوری کردی که حق هم داشتی دلخور بشی

به نظر من الکی باج عاطفی داری میدی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنا به هر دلیلی می‌تونست دلیل نیومدنش را زودتر اطلاع بدهکه کم‌ لطفی کرده اما هر چند تا کامنت میذارید ...

اره اشتباه کردم که انقدر زیاده روی کردم 

اصلا رو احساساتم کنترل ندارم 

دلم نمیخواست از حرفا و پیامم ناراحت بشه 

بنا به هر دلیلی می‌تونست دلیل نیومدنش را زودتر اطلاع بدهکه کم‌ لطفی کرده اما هر چند تا کامنت میذارید ...

من تا حدودی فهمیدم قضیه چیه.اسی مهرطلبه و زیادی میچسبه به دوستش.دوستشم از این موضوع کلافه س

اره اشتباه کردم که انقدر زیاده روی کردم اصلا رو احساساتم کنترل ندارم دلم نمیخواست از حرفا و پیامم نا ...

الان که متوجه شدید دیگه ادامه ندید این یک مسئله ساده هست یاد بگیرید همون اندازه برای دیگران باشید که براتون هستند نه بیشتر نه کمتر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من تا حدودی فهمیدم قضیه چیه.اسی مهرطلبه و زیادی میچسبه به دوستش.دوستشم از این موضوع کلافه س

👌آفرین دقیقاً همینطور هست 

اره اینطوری نبودم ولی شدم الان چیکار کنم نمیتونم بیخیالش بشم

یکم خودت و کنترل کن چون اینجوری ارزشت و پایین میاری.حالا موضوع دوست هم نباشه تو اینده ت با پسری اشنا بشی و به اونم وابسته بشی و بخوای اینجوری رفتاری کنی هم به مشکل میخوری.رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کن اگه لازمه مشاوره برو

مممنونم از نظرت حرفت کاملا درسته تلاشمو میکنم

خواهش میکنم جانم موفق باشید