2789

راضی هستین؟با توجه به محیط کارشون؟ یا شاغل بودن خودتون......ملاکتون در انتخابشون چی بود....لطفا واضح بگید و اینکه چند سالگی بله رو دادین

رفتگر بیمارستان هم قبوله؟

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

رفتگر بیمارستان هم قبوله؟

😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هر دفعه دندون پزشکی رفتم. این دندون پزشک های اقا خیلی با دستیاراشون صمیمی بودن خیلی زیاد. بعدش همش میگفتم اینا متاهلن همسراشون ناراحت نمیشن ؟ بعد به این فکر کردم شاید عادیه و من خیلی سطحی و‌ حساس فکر میکنم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اگه فشار کاریش کمتر بود خیلی راحت بودیم

۲۸ سالگی ازدواج کردیم 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من هر دفعه دندون پزشکی رفتم. این دندون پزشک های اقا خیلی با دستیاراشون صمیمی بودن خیلی زیاد. بعدش هم ...

دقسقاااا دقیقااااا دقیقااااااا

هر بار دندون پزشک رفتم اینطوری بوده

اون روزی ک داشتن به هم میگفتن فلانی جوووون برات عذا خریدم و.... اصن پشمام

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

این فشار کاری شمارو اذیت میکنه؟ مخصوصا شیفت شب.....؟

راستش عادت کردم ولی همسرم رو خیلی اذیت میکنه چون خواب خیلی مهمه

وقتایی که از شیفت شب میاد خونه بیهوش میشه به معنای واقعی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من هر دفعه دندون پزشکی رفتم. این دندون پزشک های اقا خیلی با دستیاراشون صمیمی بودن خیلی زیاد. بعدش هم ...

من برام مهمه واقعا خوشم نمیاد از صمیمت محیط کاریشون

دقسقاااا دقیقااااا دقیقاااااااهر بار دندون پزشک رفتم اینطوری بودهاون روزی ک داشتن به هم میگفتن فلانی ...

اره والا من پریشب وقت عصب کشی داشتم بعد دکتر حلقه هم دستش بود. بعد موقعی که داشت درست میکرد هی می‌گفت شبنم شیطون بلا رفتی ناخن ترمیم کردی. راستی امروز دانشگاه رفتی بعد هی باهم میخندیدن وبعد اون یکی اومد مشت زد با دکتر گفت خداحافظ دکی من رفتم و اصلا یه وضعی بود😬😬 اولین بارم نیست میبینم مطب قبلی هم همینقدر صمیمی بودن..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
جوووون؟🫠🫠🫠🫠

جون که خیلی عادیههههبه حرفاشون نگا میکردی