2777
2789

چرا تو خیابون ب زنای عمل کرده و اینا نگاه میکنن حتی اجازه اینو نمیدن زن خودشون بره سالن؟میگه من اینجوری دوست دارم

چرا پیشرفت بعضیا رو ب سرم‌میکوبه ولی محدود میکنه ک ن نمیخوام درس بخونی کار کنی

هیچوقت ندیدم عکسمو زووم کنه تعریف کنه ازم ولی اکسلپورش پر از دختره و فیلمای +۱۸

و خیلی سوال دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها این طوری نیستن آ‌دم‌های ناسالم این طورین چه مرد چه زن

خودشیفته و حسود و کنتر‌ل‌گرن 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

شوهرشما اخوند و ادم معنویه عایا ؟

چه ربطی داشت😐

داره میگه کل اکسپلورش +۱۸ 

تو خیابان چشمش به عملیاس

مطمئن باش ی مدت زیر نظرش بگیری خیانتم میکنه 

هول بودنو تو چی میبینی؟ 

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

اصلا مهم نیست اینجور افراد سمی و افکارهای پوچی که میگن مهم خودت هستی احوال وانرژی های خوبت یکی از قانون زندگی میگه لذت بردن از روزهای خوب عاقلی پیش رفتن و صبر کردن در روزهای بدهست ارامش رسیدن ها ولحظات خوب زمان می‌برن و بردن و سختی هاش داره داشته وشما همه اینا پشت سرگذاشتین به درک هاش رسیدین پس نفس بکشین و رها کنید خودتون چرا کهه امپراطوریها یک روزه ساخته نشدن ونمیشن پس رها کنید حوصله هاتون بزارین برای حال احوال خوب تون نه سرکله زدن با ادمیانی ک احوالت انرژی هات میگیرن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چه ربطی داشت😐داره میگه کل اکسپلورش +۱۸ تو خیابان چشمش به عملیاسمطمئن باش ی مدت زیر نظرش بگیری خیانت ...

عزیزم زندگی مردمو بازیچه نگیرمجردی نمیدونی درست کردن زندگی  چقدر سخته و دشواره . به راحتی نگو طلاق . همچی با مشاوره حل نمیشه ولی شاید برا این خونواده کارساز باشه

😊