2821
2789
عنوان

یه چیز خنده دار😂

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ی چیزی داشتم نامه ب جبرئیل ب خواهرم گفتم گفت ما شانس نداریم بابا ب جا جبرئیل عزرائیل میاد دم در ...

😂😂😂😂 این اسما ساختگیه 

شما توذهنت مهمه چی تصور کنی ایا واقعا به این موضوع اعتقاد داشته باشی یانه چون من یه اهنگ ملایم پخش میکنم وحین نوشتن همش شادی داشتن خواسته ام رو تصور میکنم

😍😍😍

برادر منم هر چیزی بخواد مینویسه و بهش میرسه مثلا مرتب اسم ی شهر بزرگ رو می نوشت ی مدتی روی بخار پنجره ماشین روی خاک روی ماشین تا آخرش ی خونه ۸۰متری خرید تو همون شهر 

بعد شروع کرد نوشتن حراست حراست بعد ماشاالله حراست شرکت پتروشیمیه شد 😍

ولی نمیدونم چرا واسه من جواب نمیده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خدایا شکرت من ی پنتاوس بالاشهر تهران دارم و خدایا شکرت من ۱ ملیارد دارم خدایا شکرت من پول شلوارکم از ...

حالا. یچیزی فقط درمورد موارد مثبت نتیجع میده واینکه روزانه یدونه خواسته رو میتونی بنویسی توی قانون ۵۵ ۵ ولی میتونی روزانه ۱۰تا شکرگزاری هم کنی یا بیشتر همین طوری هرچی میخوای به زبان حال

برادر منم هر چیزی بخواد مینویسه و بهش میرسه مثلا مرتب اسم ی شهر بزرگ رو می نوشت ی مدتی روی بخار پنجر ...

منم هرجا میرم ۲۰۶ سفید میبینم یه خواسته هامه 

ایفون ۱۶پرومکس‌

اس ۲۵ اولترا

خدایا بلد نیستم ۵۵ ۵ چطوریهروی کاغذ بنویسم ۵۵ ۵؟؟

خواسته ات رو به زبان حال انگار داری بابتش تشکر کن و۵۵بار اینو بنویس هرروز تا۵روزت تموم بشه بعدیه خواسته دیگه ات رو به همین طریقه بنویس

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز