2777
2789
عنوان

سزارین دردش چطوره با تجربه ها بگن

72 بازدید | 14 پست

سلام دو روز دیگه میخام عمل بشم.  من خیلی طبیعی دوست داشتم ولی بچه نچرخید سنم ۲۳ هس و اولین بارداریم.. استرس نداشتم ولی هر چی نزدیک میشم داره میاد سراغم.  چیکار کنم درد کمتری بیاد سراغم و زود خوب شم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

درد خاصی نداره یکم مراقبت بعد عملش زیاده همین بیمارستان دولتی هستی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چندهفته ای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم طبیعی هم سزارین داشتم طبیعی ده باز مردم و زنده شدم از دردش اصلا نمیتونم توصیف کنم دردش چقدر بود حتی بعده ده سال شبا کابوسش رو میدیدم اما سزارین عالی بود هیچ دردی نکشیدم حتی بعد اینکه بی‌حسی تمام شد اندازه یک سرما خوردگی اذیت نشدم فقط و فقط هر ۴ ساعت شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ میزاشتم فکر کنم بخاطر همون بود توهم حتما قبل عملت دو بسته بخر بلافاصله بعده عملت هر ۴ ساعت بزار اگه میخای عین من اصلا نفهمی درد سزارین یعنی چی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

عزیزم من هم طبیعی هم سزارین داشتم طبیعی ده باز مردم و زنده شدم از دردش اصلا نمیتونم توصیف کنم دردش چ ...

دکتر اینو تجویز نمیکنه؟؟؟

فردا میخام برم برای تشکیل پرونده. ازشون بپرسم بخرم یا نه

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
چندهفته ای

امروز ۳۸ و ۴ روز

یکشنبه میشم ۳۸ و ۶

انشالا خوب پیش میره

برای بیشتریا درد کمی داره. ولی بذار بهت آمادگی بدم ممکنه درد زیادی هم داشته باشه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

درد خاصی نداره یکم مراقبت بعد عملش زیاده همین بیمارستان دولتی هستی

اره بیمارستان دولتی. ولی دکتر خصوصی گرفتم بیاد عملم کنه خداروشکر هم همه میگن عالیه ولی بازم میترسم

من بعدش اومدن سه بار فشار دادن مررررررگگگگ رو اونجا به چشمم دیدم

ویییی کاش تو بی حسی انجام بدن🥲😖

انشالا خوب پیش میرهبرای بیشتریا درد کمی داره. ولی بذار بهت آمادگی بدم ممکنه درد زیادی هم داشته باشه

انشالله عزیزم 

دکتر اینو تجویز نمیکنه؟؟؟فردا میخام برم برای تشکیل پرونده. ازشون بپرسم بخرم یا نه

نمیدونم شیافت دیکلوفناک که چیزی نیس هر چی بخای داروخانه میده برای هر دردی همه میزارن مسکن و آرام کننده درد هست حتی خوده بیمارستان اولای عملت دوسه تا میده ولی دکتر و بیمارستان بفکر دردای تو نیست که از دکتر بپرسی خودت باید بخری و استفاده کنی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

نمیدونم شیافت دیکلوفناک که چیزی نیس هر چی بخای داروخانه میده برای هر دردی همه میزارن مسکن و آرام کنن ...

مرسی عزیزم گفتن بخر مشکلی نیس 

خدا خیرت بده که گفتی 

من بعدش اومدن سه بار فشار دادن مررررررگگگگ رو اونجا به چشمم دیدم

برای من تازه بهوش اومده بودم هنوز گیج بودم و هنوز کمر به پایینم بی حس بود ولی وقتی فشار دادن دردی کشیدم ک از دردهای طبیعی شدیدتر بود 

چرا اینجوری شد منکه بیحس بودم😕

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم