یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اپيلاسيون در كل؟ رفع موهاي زائد با دستگاه؟؟ معايب نداره كه، مثل موچين موهارو ميكنه از ريشه، براي كسي كه موهاي ضخيم داره خب خيلي دردناكه، منتهي براي من كه موهام نازك و كمه عاليه
سلام عزیزم اپیلاسیون واقعا در برابر ژیلت عالیه، اگر برای نواحی خصوصی میخواید مثل بیکینی و زیر بغل از وکس مرواریدی استفاده کنید(اگر خیلی از دردش میترسید از پماد زایلاپی برای بی حسی استفاده کنید ۴۰ دقیقه قبل از اپیلاسیون به مقدار زیاد از اون پماد بزنید و یه پلاستیک بزارید روش و لباستون رو بپوشید) وکس های میوه ای مرواریدی خیلیی پوستتان رو نرم و سفید میکنه و موها رو از ریشه در میاره تا ۲،۳ هفته خبری از موها نیست و بعدشم که در میان خیلییی ظریف و کم پشت در میان😁ولی برای موهای دست و پا از موم میتونید استفاده کنید چون به صرفه تر هست... به این دلیل گفتم که برای نواحی خصوصی از وکس استفاده کنید که موم توانایی کندن موهای ضخیم رو نداره ....ولی وکس واقعا از ریشه درشون میاره😁