سلام دوستان شش هفته ودوروزه باردارم دیروز صب خونریزی داشتم وقط شد رفتم سونو واژینال گفت جنین ضربان قلبش ضعیفه و72 هست دکتراول میگه تهدید به سقطی بدن بزار کارخودشو بکنه و دفع کنه هیچ دارویی نداد گفت شیاف جاشو محکم میکنه واگربدنت بخاد سقط کنه کارتو سخت میکنه بعد بقایا رو نکرد سونو میدی باز اگر مونده میری کورتاژ دکتر دوم بمن شیاف داد جاش محکم شه من موندم چ کنم بین این تجویزای ضدونقیض کسی بوده اینطور و ضربان بالا بره....بمونه یا اگر سقط کرده چطور سقط شده زیاد اذیت شده؟تروخدا اگر میدونید ج بدین بلانکلیفم چ کنم
اگه بچه رو میخوای داروها رو استفاده کن و استراحت مطلق باش و سعی کن استرس نداشته باشی. خدای نکرده نمونه هم تاثیر آنچنانی رو دفع نداره. شیش هفته معمولا به کورتاژم نمیرسه.
نمیخوای اولی😕
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بچه رو میخوای داروها رو استفاده کن و استراحت مطلق باش و سعی کن استرس نداشته باشی. خدای نکرده نمو ...
ن ودا جان منم همین نظر وداشتم ولی فک میکردم چون خونریزی داشتم اون روز بدن خگدش داره دفع میکنه باشیاف مشکل براش درست نکنم ولی بازم هفته شش خیلی کمه برا قلب نمیدونم هیچ دکتری نظر قطعی بهم نداد ولی الان فرستادم شیاف بگیرن استفاده کنم
ن ودا جان منم همین نظر وداشتم ولی فک میکردم چون خونریزی داشتم اون روز بدن خگدش داره دفع میکنه باشیاف ...
نه به این سادگی دفع نمیشه. من یه سقط تو هفته پنج شش داشتم با اینکه بدنم قویه ولی مردم و زنده شدم. درد و بی حالیش وحشتناکه ولی کامل دفع شد. دارو رو استفاده کن و استراحت کن انشالله که بمونه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.