2777
2789

من دوتا پسر دارم .بچه هام عاشق ابجین.پسربزرگم ۹سالشه هه میره میادمیگه مامان تودلت اجی داری میگم نگومیگه میگم تاخدابشنوه.پسرکوچکم تاقهرمیکنه میگه بهت میگم اجی بیارمیاری نه  

شوهرم اخلاق نداره نمیخوامش پام به بچه هام گیر

مستاجریم ماشینمون پراید

فقط یه مغازه داریم سرمایه زندگیمون

شوهرم نظامی

.اگه مثل قبل خوشبخت بودم حتما براشون دخترمیوردم 

نظامی که حقوقش بد نیست 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزگ میشه پشیمون میشه منم تا ده سالگی میگفتم ابجی داداش میخوام تازه من گریه هم میکردم😂خداروهزاران بار شکر که مامان بابام به حرفم گوش ندادن😁😁😁

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

نیروانتظامی کم گلم

اها.ببین خواهر اگه واقعا اخلاق نداره بچه نیار

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بزگ میشه پشیمون میشه منم تا ده سالگی میگفتم ابجی داداش میخوام تازه من گریه هم میکردم😂خداروهزاران با ...

نه سالشه  عزیزم همیشه میگه مامان تونمیدونی بی اجی بودن چقدرسخت

نیروانتظامی کم گلم

شوهر خواهر شوهر منم نظامی بود ،همیشه میگفت حقوقمون کمه و از این حرف ها ،پایین شهر زندگی میکردن 

حالا امسال یه خونه  دو طبقه تو وسط شهر خریدن🤦🏼‍♀بعدم با بیست و پنج سال خدمت بازنشست شد ،چهارصد هم جدیدا بهش دادن

اها.ببین خواهر اگه واقعا اخلاق نداره بچه نیار

اره اصلا وابدا .چون الانم فقط فقط برای وجود دسته گلام موندم  همش به خودم میگم پسرن چندصباح دیگر مستقل میشن منم تصمیم جدی برتزندگیم می گیرم

شوهر خواهر شوهر منم نظامی بود ،همیشه میگفت حقوقمون کمه و از این حرف ها ،پایین شهر زندگی میکردن حالا ...

عزیزم اینجا نمیشه همه چی روباز کرد.ولی چیزی که من شاهدم حقوق همسرم واقعا کم