2777
2789
باشه گلم اگه اینطوره همینکار بکن تو پاکت کن بده ب مدیر.وای ک چقدر از این جور مهد کودکا ک اجازه ورود ...

الان بخاطر ملاحظات بهداشتی و امنیتی  تقریبا همه جا حق ورود نمیدن مگه برای ثبت نام و آشنایی 

بنظرم کار درستیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زحمت میکشن خوب کاری کردید

خدا خیرتون بده،کاش منم داشتم میدادم اما هنوز نتونستم شهریه رابدم و2تومن عقب افتاده شوهرم کارگر مدیر چندبار پیام داد چقد خجالت کشیدم،خدا 10برابر عوضشو میده بهت خیلی زحمت میکشن باحقوق کم

میخواستم به اونی که بچه ها رو تحویل میگیره بدم از برخوردش خوشم نیومد کنسله😅مربیشم چون میشناسم تولد ...

اره دیگه برخورد مهمه 

ببخشید عرف چقدره 

من دخترم سال پیش دو ماه مونده ب عید رفت مهد من 500  کلا دادم

ولی امسال ک شناختمشون میخوام بیشتر بدم چقدر بدم تو پاکت برای کل مهده

خدا خیرتون بده،کاش منم داشتم میدادم اما هنوز نتونستم شهریه رابدم و2تومن عقب افتاده شوهرم کارگر مدیر ...

حقوقهاشون کمه هم غذای بچمو میدن هم دستشویی میبرن هم اخلاقای بچه ها رو تحمل میکنن 

باید خودمون هوای همو داشته باشیم 

ایشاله اول سلامتی بعد رزق فراوون نصیب خانواده شما بشه عزیزم 

نه اینجا گفتن جمع میکنیم به همه تقسیم میکنیمک بنظذم عادلانه است چون مبلغ عیدی همه جا یکسانه

اخه هر مربی برای بچه های خودش زحمت میکشه شاید مثلن تو یه کلاس یهو چهار پنج نفر نخوان عیدی بدن نمیدونم بازم اینجوری ادم مجبوره یکم مبلغ بیشتر بده اگه تعداد مربی زیاده تقسیم شذ قابل توجه باشه

عرفه من معتقدم خوبه آدم قدرشناس باشه حالا در حد توان یه هدیه میدیم اونا خیلی بیشتر زحمت میکشن حقوقشو ...

قدر شناسی با ادب و احترام میشه نه صرفا پول 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

حقوقشون ببخشید ولی چس تومنه شهر ما که ماهی ۳تومنه خدایی من اعصاب بچمو خونه میمونه ندارم اونا خیلی ا ...

بعدم اگه این مشاغل حمایت نشن کی بچه های مارو نگه داره. آموزش و پرورش عیدی مصوب داره ولی این جور جاها از درآمدشون حقوق میدن عیدی هم از درآمدشون باید بدن