2777
2789
عنوان

فرق من با مادر شوهرم چیه

543 بازدید | 16 پست

من شوهرم اصلا سمتم نمیاد اما اون الان رفته حمام 

خیلی از خودم بیزارم چرا تو انتخابم عجله کردم تا کی این تنهایی وبی محلی ادامه داره خیلی سخته حتی کسی بغلت نکنه تا صبح تنها باشی خدایا هیچ زنی رو آنقدر خوار نکن  

مادر شوهر وپدرشوهرم با این سنشون حمامن بعد من شوهرم این طوره .الان بهش گفتم صدای حمام میاد اصلا به روی خودش نیاورد خدا از همچین مردی نگذره من که تا ابد نمی‌گذرم

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری روت شده گفتی پدر مادرش حمومن😑🤭😂

صدای شر سر آب میاد منم بهش گفتم اونم گفت با پرویی تمام صدای دستشوییه منم گفتم یه ساعتها مامانت دستشوییه.لعدم راحت خوابید

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
از کجا فهمیدی حالا با هم رفتنآمادگی برای مسائل جنسی آمادگی فکری میخواد فکرش مشغول نیست؟

۱۴ساله فکرش مشغوله.اصاا منو نمیبینه

یعنی ازاول زندگی همینطور بود یا الان اینطورشده؟اگه خانواده ای داری که پشتت باشن یاخودت شاغلی اصلا سک ...

نه ندارم مادرم جداشده.

خب مقدمات رو آماده کردی و خبری نشد؟

اگر مردی بخواد بره سمت زنش مقدمات نمیخاد عشق میخاد از اول مشکل داشت 

جالب اینه بهش میگم اصلا انگار به دیوار گفتم  

وقتی به مردها زیاد اشتیاق نشون بدین بدتر میشن

دقیقاااا 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نمیدونم بهت چی بگم فقط میگم امیدوارم خدا پشت و پناهت باشه واینکه اینقدر سکوت نکن عادلانه ومنطقی وبدون مشاجره اما قاطعانه ازحق خودت دفاع کن وراه حل مشکلتو پیداکن.سکوت بدترین بدی که درحق خودت میکنی.من اینو تجربه کردم