2777
2789

سلام دوستان خوبید

ببینید مادربزرگ من 80 سالشه و داره از پادرد و فشار خون میمیره ولی همچنان زندگی خراب کن و کثافته

تا 9 سالگی میمردم براش ولی وقتی مامان بابام جدا شدن و این اومد بالا سر ما، شد ابلیس

دو سال تموم روان منو به فنا داد و حرفایی بهم زد و دو بهم زنی هایی کرد که خدا میدونه

الان 7 ساله پسر عمه من ازدواج کرده. ازدواجشم سنتی بوده با یه دختری که از خودش فکر کنم 7 سال کوچکتر بود

دختره خوش برخورده کلا البته من 4 ساله ندیدمش و خبری ندارم ازش. عمم انقدر دوسش داره که خدا میدونه 

فقط ولنگ و وازه به قول مادربزرگ من

اصلا به من مربوط نیست که پوشش اون چجوره 

قبلا تحت تاثیر مادربزرگم بودم و بدم میومد از این سبک لباس پوشیدن ولی الان اصلا مشکلی ندارم و بهم مربوط نیست

دختره تو خانه داری تکه و با ماشین پسر عمم اسنپ کار میکنه. یکم اضافه وزن داره و دندوناش درشته

حالا این ننه بزرگ من هر وقت میاد میگه: فلان کس فیل، هفت قلم آرایش میکنه میاد خونه منو نجس میکنه😑

فلان کس گراز، با اون ناخونای سم سگش میاد با لیوانای من چایی میخوره و با اون ناخونا که غسلش درست نیست. هر موقع میاد من زیرش پارچه میندازم که فرشام نجس نشه😐💔💔💔💔

یا میگه هر سری که میاد یه دست لباس جدید و ناخونای رنگ و وارنگ داره همش خرج میذاره رو دست بچه من

(منظورش شوهر عمم و پسرعممه)

از 7 سال پیش کینه داره ازش که چرا شب عروسی، زنش نذاشت نوه ام با من روبوسی کنه 

من قشنگ شاهد بودم که پسر عمم اصلا محل نداد به مامان بزرگم و تقصیر زنش نبود

پسر عمم طبقه بالای عمم اینا میشینه و ماشینشم در حقیقت مال باباشه و کارشم باباش جور کرده و کلا مستقل نیست

پنج شیش سال پیش دزد زد به خونه عمم و همه طلاهاش و ضبط و باند شوهر عمم رو دزدید

و از اون موقع چو انداخته که عروسش دزده

البته به ما و عمه های کوچکترم گفته 

همینجوری زندگی ننه منم خراب کرد 

میخوام اگر این دفعه اومد خونمون و خواست زر زر کنه جوابشو بدم ولی نمیدونم چجوری محترمانه بگم بهش🤦🏽‍♀️

یه دفعه باهاش دعوا کردم که تو حرف گذاشتی دهن من و از بی زبونی من سوء استفاده کردی و کلی دروغ بستی به مادرم و ... عمه کوچیکم هم بود، هی میگفت خفه شو احترام نگه دار. یکم بعدش همه چی آروم شد و با عمم میگفت و میخندید

بابام که اومد خونه عین خر زد زیر گریه 

تا قبلش اوکی بوداااا. بعدم بابام افتاد به جون من

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

هعی.چیبگم بچه یه خاکیم.فقط مامانبزرگ من خوب بود.یکم بی حوصله بود ولی خوب اینا تاثیرات سنش بود

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چقدر بدم میاد از اینا که فکر میکنن چون پیرن هر کاری دلشون میخواد میتونن بکنن 

یکی هم نیست حلوشون در بیاد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بدم میاد از اینا که فکر میکنن چون پیرن هر کاری دلشون میخواد میتونن بکنن یکی هم نیست حلوشون در ب ...

دقیقا مشکل من همینه

زندگی بچه هاشو آتیش زد. بهشون گشنگی داد که واسه خودش طلا بخره. یه مشت روانی بار اورد. کلی دو بهم زنی کرد

بازم عمه کوچیکم میره خر حمالیشو میکنه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

حق الناس از حق الله خیلی سنگین ترهبگو بهش

ببین صبحا پا میشه شیر آبو تا اخر وا میکنه سیل راه میندازه

بلنددد بلندددد نماز میخونه و بازم ..ـ

به نظرم کاری باهاش نداشته باش ،از اونجایی که همه رسوا می‌کنه به تو هم رحم نمیکنه و چون پیره همه تصیرا رو میندازن گردن تو ،تو میمونی و یه پروفایل بد که مامان بزرگت واست درست کرده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
به نظرم کاری باهاش نداشته باش ،از اونجایی که همه رسوا می‌کنه به تو هم رحم نمیکنه و چون پیره همه تصیر ...

اینم حرفیه🥲✨