2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با گوشی از دندونت عکس گرفتی بکار تشخیص نمیاد

با گوشی گرفتم ولی واضحه

۳ روز پیش دندون عقلم رو جراحی کردم تا الان دردش آروم نشده که هیچ، دقیقا لثه ی بالایی همون دندون بنظرم میاد آبسه کرده

الان من میخوام ببینم اون آبسه اس یا خدای نکرده دندون عقل دومیه

از طرفی هیییچی نمیتونم بخورم یعنی نمیتونم بجوم

کل غذام این ۳ روز چیزای آبکی بوده که مستقیم بریزم تو حلقم

میخوام ببینم الان این طبیعیه؟

سه روز برای ترمیم زخم لثه کافی نیست. امیدوارم با زبان یا دست با محل زخم بازی نکرده باشی که بهبود رو کلی به تعویق میندازه. سعی کن بهداشت دهانت رو تو این مدت خوب رعایت کنی.

دندان عقل دوم دیگه چیه؟ اگر قبل جراحی گرافی داشتی و دندون هم کامل خارج شده مشکلی نیست فقط صبوری کن

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚
سه روز برای ترمیم زخم لثه کافی نیست. امیدوارم با زبان یا دست با محل زخم بازی نکرده باشی که بهبود رو ...

نه نه منظورم از دومی دندون عقل بالاییه

مگه کلا ۴ تا نداریم؟🥲

گفتم نکنه تو این گیرو دار اون بالاییش هم باید برم بکشم

یه سوال اون آبسه طبیعیه یا عفونت کرده؟ 

عفونت احتمالش پایینه. دیابت که نداری؟

اگر عکس کلی داری تو عکس مشخص میشه وضعیت اون یکی ها چطوره. عفونت مولفه های خاص خودش رو داری. من وضعیتت ندیدم ولی کلی میگم عفونت نباید باشه. من به بیمارا میگم تا ی هفته درد و کاهش در میزان باز شدن دهان و تا چندروز اول خونابه رو طبیعی بدونن

همیشه خودت رو به چالش بکش تا موفق ترین فردی بشی که میشناسی💚