2777
2789
عنوان

کسیکه هی خودشو به شما نشون بده

72 بازدید | 11 پست

وبخاد ثابت کنه خودشو به شنا دلیل این رفتارا چیه..حالا من هی برم جاییکه نبینمش بازمیاد جلوچشمم ..حالا خودشم دختره🙄😐😑یعنی چی واقعا چرا دست ازسرکچل من برنمیداره این ول کنم نیست بخدا

شاید دورادور میشناستت میخواد آمارتو در بیاره

خاهرمه ازبچگی رومن کلیکه حالا درحالیکه من اصلا ازش خشم نمیاد هی به من حسادت میکنه و خودشو بهم مبچسبونه اره همش امارمنو درمیاره درحالیکه مامان بابام وکل خانواده وفمیل بااون بیشتر خوبن ولی ول کن من یکی نیستش بازهم😐😑😑🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهرمه ازبچگی رومن کلیکه حالا درحالیکه من اصلا ازش خشم نمیاد هی به من حسادت میکنه و خودشو بهم مبچسبو ...

خب پس این برمیگرده به همون حس حسادتش . میخواد ببینه تو چی داری یا چیکار میکنی که بره عین همون کارارو تقلید کنه .

خب پس این برمیگرده به همون حس حسادتش . میخواد ببینه تو چی داری یا چیکار میکنی که بره عین همون کارارو ...

ارههههههههههههههه افففررررریییننننن دقیققققققاااهمیننهه خودشهه..بخاطرهمینکاراش من چقد ازدرسمو کارام عقب موندمو خودمو زدم بخدا گفتم این بدبخت حسود میبینه ..حالا من باهاش چیکارکنم یعنییی؟

حسود اول از همه به خودش آسیب میزنه ، چون هیچوقت آرامش نداره . همش در حال مقایسه کردنه خودش با دیگران ...

اره منم راستش گاهی وقتاحسادت میکنم چیکارکنم بنظرتون میشه حسادتو ازبین ببریم کلا؟🥹🤏🏼🫣🤕

اره منم راستش گاهی وقتاحسادت میکنم چیکارکنم بنظرتون میشه حسادتو ازبین ببریم کلا؟🥹🤏🏼🫣🤕

حسادت که تو همه آدما وجود داره . ولی زیادیش آزاردهنده میشه .

نسبت به رفتارهای خواهرت که میدونی از سرحسادته بی توجهی کن .

حسادت که تو همه آدما وجود داره . ولی زیادیش آزاردهنده میشه .نسبت به رفتارهای خواهرت که میدونی از سرح ...

اهان پس باشه چشم قلبم مرسی که گفتین..چجوری بفهمم تا چه حسادت دارم که کمش کنم🫣🤕