2777
2789
عنوان

داییم به رحمت خدا رفتن

189 بازدید | 27 پست

سلام 

چند روزیه که رفتن پیش خدا خیلی مرد زحمت کش و مهربون و دل نازک بودن ، دلم براشون تنگ شده😢

اگه حالشا دارین برای شادی روحشون صلوات یا حمدوسوره و یا سوره قدر بخونید ممنونم

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدارحمتشون کنه 

منم دایی جوانم که ۲۹ سالش بود رو ۱۰ ماهه از دست دادم....

همین تازه غذایی ک دوست داشتو درست کردم فاتحه خوندیم...

دنیا خیلی بی رحمه

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

خدا رحمتشون کنه منم پدربزرگم چند هفته س از دنیا رفته پا به ماهم نتونستم برم مراسمش برای هردوشون فاتحه می خونم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ممنونم از همه کساییکه لایک کردن و خوندن 😭

خدا خیرتون بده

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

خدا رحمتشون کنه

آخ ممنونم ، خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

هم صلوات و هم حمد و سوره براشون خوندمخدا رحمتش کنه🥲غم آخرت باشه🖤🖤

خیلی مهربونین ممنونم ، الهی همیشه در کنار خانوادتون سلامت و شاد باشید

خدا رحمتشون کنه منم پدربزرگم چند هفته س از دنیا رفته پا به ماهم نتونستم برم مراسمش برای هردوشون فاتح ...

خدا رحمتشون کنه ، روحشون شاد باشه انشإالله

خیلی مهربونین ممنونم ، الهی همیشه در کنار خانوادتون سلامت و شاد باشید

مرسی قشنگم 

مهربونی از خودته

همچنین

ولی میدونی همه روزی خواهند رفت💔🖤

ولی باید بدونیم که اون ها فقط بال درمیارن.وگرنه همون فرشته بودند که هستند❤️‍🩹❤️‍🩹

حمد و توحید خوندم.روحشون شاد🥺❤️❤️

ممنونم واقعا از محبتتون ، از دل مهربونی که دارین که واسه کسی که نمیشناسین حمد و توحید خوندین

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

الهی همیشه سلامت و شاد باشین