2777
2789
عنوان

از خوابگاه متنفرم

391 بازدید | 26 پست

هی دارم اتاق عوض میکنم با اینکه دختر ارومیم و‌صدای بلندم تا این سن کسی نشنیده از خونه به دوشی خستم تا سه سال دیگه چطور تحمل کنم چطور قراره بگذره ینی

بانوی جنوبی😌🩷 عشق منه خوزستان

چند سالته ؟ خب اتاقتو عوض نکن 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ سال مجبور شدم خوابگاه تحمل کنم و میتونم بگم مزخرف ترین سالهای عمرم بود...هیچ وقت دلم نمیخواد برگردم به اون ایام...

با اینکه واسه خیلیا خیلی قشنگه این روزا ولی من چون گیر یکسری آدم متفاوت با خودم افتادم خیلی سخت گذشت بهم

من ۲ سال مجبور شدم خوابگاه تحمل کنم و میتونم بگم مزخرف ترین سالهای عمرم بود...هیچ وقت دلم نمیخواد بر ...

خوشحالت گذشت برا من نمیدونم قراره چطور بگذره دارم جون میدم 

بانوی جنوبی😌🩷 عشق منه خوزستان
چطور تونستی اخلاقت چطور بود کنار اومدی

من کلا آدم اجتماعی هستم با همه گرم میگیرم مشکل خاصی تا الان پیش نیومده فقط ی بار با ی عده سر پنجره باز مردن ب مشکل خوردیم ک رفتن از اتاقمون 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

اگر رشته ت اسون باشه همش به بگو بخند و خوشگذرانی می گذره.اما وقتی رشته ات سخت باشه.همش مشغول درسخوندن اماده کردن تکالیف و تحقیقایی که استاد میده و امتحان دادن می گذره.شلوغی بچه ها اذیتت می کنه و اعصاب خودتم ضعیف میشه.به نظرم ارتباط مستقیم با رشته داره

خوشحالت گذشت برا من نمیدونم قراره چطور بگذره دارم جون میدم

نمیدونم خوابگاهتون چطوریه...ولی مثلا من خوابگاه با تعداد نفرات بالا تو هر اتاق تجربه کردم و میتونم بگم نکبت ترین تجربه خوابگاه بود برام.

و واقعا اذیت شدم...من سیگار نمی‌کشیدم و ... و همین باعث شد توی جمع اون اتاق قبولم نکنن.فک کن یه اتاق ۸ نفری،۷ نفر باهم دوست من تنها افتادم

سال بعد اتاق سه نفره گرفتم و واقعا خوب بود...با اینکه بازم تنها بودم ولی دو نفر دیگه اصلا کاری نداشتن بهم...درس میخوندن و سرشون به کاراشون گرم بودم.

اتاق اگر میتونی با ظرفیت کم پیدا کن واسه خودت