2777
2789

سلام دوستان

من به جایی رسیدم که با تمام وجودم مطمنم باید طلاق بگیرم

تو تاپیکهای قبلیمم کامل توضیح دادم

مطمنم تو این زندگی بمونم از شدت خشم و حرص و ناراحتی وووو یا سرطان میگیریم یا راهی تیمارستان میشم 

مطمنم تو این زندگی موندنم عاقبت خوشی برام نداره

الان که بعد سیزده سال زندگی دارم خودمو نگاه میکنم میبینم در این حد نابود شده ام 

پیش خودم میگم دیگه بازم تو این زندگی بمونم . چند سال دیگه چی میشم!!!

مطمنم ۴۰ سالگیو نمیبینم🥺

ولی برای بعد از طلاق مغزم قفله

هیچ تصوری ندارم و این باعث شده بترسم و ایست کنم ....

خانواده ام زنده هستن . ولی فرض رو بر این بزارید که نیستن !

من خودمم و یک دختر ۷ سالم

زندگیه یه زن و دختر تنها چجوریه؟ خیلی ترسناکه؟

اینم بگم درامدم در حدی هست که از پس خودمو دخترم بتونم بر بیام و مشکل مالی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس زن مطلقه و بچه طلاق رو تابو کردن برام

میترسم

از تنهایی یه زن و بچه میترسم ....

و همین باعث شده برای طلاق اقدام نکنم

وگرنه برای طلاق اصلا شک و شبهه ای ندارم

تا مغز استخونم میخوام از دست این مرد فرااار کنم

عزیزم طلاق اخرین راهه تگر تمام راه هارو رفتی و تصمیمت اینه امیدوارم خیر باشه.. اولین قدم تو جدایی رفاه مالیه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اگر بتونی یه سر پناه  و خرج و خوراک خودتو دختر تو تامین کنی 

اوکیه میتونی با ارامش زندگی کنی بعد از طلاق خودت مشغول کاری چیزی شو 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

حتما طلاق بگیر.یکی از آشناهامون شوهره بدی داشت معتاد و بدرد نخور و بچه دار هم نمیشد.این زن همیشه  تنها بود  و شوهرش دنبال عیاشی و بیکار ولی خانم درامد هم داشت ولی طلاق نمیگرفت و میخواست با همین شرایط بسازه.یدفعه این خانم بعد از مرگ پدرش تصمیم گرفت طلاق بگیره و اشتباهی که کرد این بود که مهریه شو بخشید.چون به تنگ اومده بود

خلاصه بعد از طلاق چشم هاش میدرخشید از خوشحالی و حس آرامش بعد از چند سال با سن بالایی که داشت ازدواج موفقی کرد و خدا بهش بچه داد داره با آرامش زندگیشو میکنه