2777
2789

ببینید من الان ۲۴ سالمه

از یکی دوسال پیش حس میکنم روابطی که پیش میاد ممکنه جدی بشه، به همین دلیل دیگه توانایی ارتباط برقرار کردن با جنس مخالفمو از دست دادم

خودم دقیق نمیدونم از چیش بیشتر میترسم ولی احساس میکنم از رابطه ی جنسی میترسم. انگار قراره ی دنیا برام تموم شه و وارد یه دنیای دیگه شم.

نمیتونم درست توصیفش کنم. کسی از شما شرایط منو داشته؟

درست شدید؟ 

(از جنبه ی جسمانیش نمیترسم. از جنبه ی عاطفی و روحیش میترسم. اینکه ایا این ادم، واقعا ادم درست زندگیمه؟)

تو دوران نوجوانیت با پدرت مشکل داشتی؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب خیلی مهمه خییییلی

و دوره شناخت  باید طولانی باشه بدون رابطه احساسی تا راحت بشه کات کرد.

ولی خوبی های زیادی داره متاهلی اگر انتخابت درست باشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اصلا. بابام بهترین مرد دنیاست

که اینطور..

چون من ب خاطر بدی هایی که از بابام دیدم درحق خودم و مامانم دقیقا حال تورو دارم...

نمی تونم وارد رابطه بشم حس خوبی ندارم بهش...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خب من مشکلم همینه. همش تصور میکنم که به خودم میگم این همونه ک انتخاب درست منه؟ نکنه نباشه و من دیگه ...

تا یه حدش به خودت و انتخابت و اعتمادت ربط داره بقیه ش رو بسپار به خدا 

جان و جهان من تویی   

نمیخوام بترسونمت ولی ازدواج خودش یه مشکل اساسیه . آدم نمیفهمه طرفش آدم خوبی در میاد یا نه . وقتی هم که خدایی نکرده بعد ازدواج اون روی طرفو شناخت دیگه برگشتن هم سخت میشه . چشم بسته هیچ رابطه ای رو قبول نکن . خیییلی باید وسواس داشته باشی تا بهترین نصیبت بشه ❤️ . خوشبخت بشی