2777
2789
عنوان

راهنمايي لطفا

147 بازدید | 31 پست

سلام دوستاي گلم منو شوهرم هنوز به ٣٠سال نرسيديم اوضاع ماليمون متوسطه خونه هستش اما ماشين نداريم حقوقمون كفاف تمام قسطا رونميده من دخترم دوسالشه دنبال كارم اماهمه جا سابقه ميخوان 

بابت خريد خونه وام داريم ك به سختي پرداخت ميشن اما خداروشكر تنمون سلامته لباس و اينارو تااونجا ميشه نميخريم سفر چندسالع نرفتيم تفريح زيادي نداريم اما باز كم مياريم از بابت هزينه ها ميشه لطفا اول دعا كنيد اوضاعمون بهترشه و هم اينكه چجوري مديريت كنيم خرج و قسطارو ماهي ١/٥حقوق ماهي همون١/٥هم قسط داريم گاهي قسطارو نميديم تامايحتاج زندگي خريده شه اخه خونه بچه دار نميشه خالي. باشه بازم ممنون اول دعا بعد راهنماييم كنين 

افرین ب تو عزیزم خوب میسازی و ماشالا اقساط هم زیاده که

میتونی کاشت ناخن یاد بگیری واقعا خیلی خوبه و البته کار درست کردن شیرینی خونگی و ترشی و اینام خوبه ها .

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كسي نيس راهنماييم كنه؟چه مشاغل خانگي ميتونم موقتا كار كنم؟بابچه كوچيك البته و اينكه شما جاي من بودين ...

عزیزم با بچه کوچیک کار خونگی نمیشه .اما اگه میتونی برو فروشنده شو اینجوری زندگیتون رو روال میفته 

واسه کار همسرم ی صلوات مهمونم کنین🤩🤩

راحت ترينش الان لباس زير هست كه با كانال راحت ميتوني بفروشي

يا سرويس مدارس شو ماهي كم كمش ٨٠٠ تومن ميدن

خيليم راحته

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

اجی جونم انشالله ب حق علی درس شه واقعا زندگی سخته میتونم فقددعاکنم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
افرین ب تو عزیزم خوب میسازی و ماشالا اقساط هم زیاده که میتونی کاشت ناخن یاد بگیری واقعا خیلی خوبه و ...

ممنون عزيزم اما كاشت ناخن و اينا تاياد بگيرم و برم و بچمم كوچيكه بالطبع سخته 

به شوهرم شيريني و ترشي گفتم اما خدايي شيريني پزي بلد نيستم متاسفانه ما توي خانواده هستيم همه دكتر و مهندس و پولدار خانواده شوهرمم همينن اما دريغ از يك ريال كمك

اجی جونم انشالله ب حق علی درس شه واقعا زندگی سخته میتونم فقددعاکنم

فداي محبتتون من به دعا اعتقاد فراوون دارم خدارو شاهد اعمالم ميگيرم منو شوهرم به قدري سختي ميكشيم گاهي ك من فقط خرد شدن مردمو ميبينم و بس 

وقتي هردوتامون ازدواج كرديم از خانواده مرفه و پولدار اما بعدش هيچ كمكي كسي نميكنه هيچي با وام و فروختن ماشين و طلا خونه خريديم اما يك ريال بهمون ندادن ك مثلا اين وامو نگيرين بچتون كوچيكه برااون يكم پول بذاريد