2777
2789

من 25 آبان پریود شدم دیگه تا الان پریود نشدم هنوز .

9 دی آزمایش دادم منفی بود

14 دی بی بی چک گذاشتم منفی بود.

یکشنبه رفتم دکتر خیلی بی حوصله سونوی واژینال کرد گفت یه کیست 20 میلی متری داری و 2 تا پروژسترون داد که پریود شم.

حالا هیچ علائم پریود ندارم اصلا. میخوام بدونم امکان داره دکتر اشتباه تشخیص داده باشه کیست رو از بارداری؟

کیست تو تخمدان هست

بچه تو رحم🙂🙂🙂

امپولا رو دکتر داده بزن

اگه بچه باشه پریود نمیشی و جاش سفت میشه

اگه هم بچه تباشه پریودت میاد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کیست تو تخمدان هست بچه تو رحم🙂🙂🙂 امپولا رو دکتر داده بزن اگه بچه باشه پریود نمیشی و جاش سفت ...

همون شب آمپولا رو زدم ولی هیچ علائمی از پریود ندارم شایدم زوده هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی ۲ روز گذشته؟؟

اندومترت چند بود تو سونو؟؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

گاهی از ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه

واسه من ۱۴ روزم طول کشیده

نترس میاد

اساسی هم میاد

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
3 روز گذشته . آندومترم 7 بود

اها

ان‌شالله هر چی خیره بشه

حالا پس یه ده روز صبر کن ان‌شاالله نیاد پریودت

اها ان‌شالله هر چی خیره بشه حالا پس یه ده روز صبر کن ان‌شاالله نیاد پریودت

ینی منظورت اینه که ممکنه حاملگی رو از کیست تشخیص نداده باشه؟ 5 روز دیگه میشه 60 روز از آخرین پریودم گذشته

ینی منظورت اینه که ممکنه حاملگی رو از کیست تشخیص نداده باشه؟ 5 روز دیگه میشه 60 روز از آخرین پریودم ...

نه این که فک نکنم امکان داشته باشه

ولی ممکنه نینی رو ندیده باشه چون اولش دیده نمیشه

عزیزم من داستان ها داشتم این دو ماه و یک هفتست فهمیدم باردارم و هفت هفتمه تقریبا ، حدود موعدم رفتم سونو واژینال چون ازمایشام دو بار منفی بودن ولی بی بی چکام از روز موعد مثبت بودن ، رفتم سونو واژینال گفت کیست داری و باردار نیستی ، البته گفت فقط ضخامت اندو داری که احتمالا به خاطر پریود نشدنته نه بچه! تا اینکه دوتا امپول زدم تا پریود شمکلی زعفرون خوردم تا پریود بیاد ۱۵ روز از امپول گذشت پریود نشدم رفتم از بتا مثبت بود و سونو هم جنین و ضربان قلبش رو دید!!!

عزیزم من داستان ها داشتم این دو ماه و یک هفتست فهمیدم باردارم و هفت هفتمه تقریبا ، حدود موعدم رفتم س ...

وای تورو خدا پس برا منم دعا کن اگه باردارم که ایشالا سالم باشه چون من قرص و اینا هم خوردم. اگرم باردار نیستم الان دعا کن خدا زودتر بهم نی نی بده

وای تورو خدا پس برا منم دعا کن اگه باردارم که ایشالا سالم باشه چون من قرص و اینا هم خوردم. اگرم بارد ...

چشم ایشالله هرچی صلاحته پیش بیاد، رازیانه و اینام خوردم من تازه ، ببین فقط زعفرون و رازیانه و اینا نخوری یه وقت