2777
2789

سلام وقت بخیر

دوستان تجربه ایی داشتید از اینکه برید سونو بگه شش هفته هستید و هفته بعد مجدد برید بازم بگه هنوز شش هفته و یک روزه اما اشتباه کرده باشه؟

یعنی ممکنه تو این مورد اشتباه از دستگاه سونو باشه؟ من حس میکنم هفته قبل که بهم گفت شش هفته در واقع پنج هفته بودم از رو اندازه ایی که تو سونو زده

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

پیش میاد سن سونو دقیق نیست اصلافقط nt دقیق و مهمه ک اونم تو هفته ۱۲عهاما هفته دیگه هم برو سونو ان شا ...

البته ناگفته نماند دوست عزیز با وجود اینکه تمام شرایط سونو نرمال بود صدای قلبش شنیده نشد قراره هفته آینده برم سونو و آزمایش مجدد بتا اگه تغییری حاصل نشده باشه گفتن باید سقطش کنی😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به حساب خودم 12هفته بودم و مثلا رفته بودم سونو برای ان تی که گفت تازه هشت هفته ایممکنه لقاح دیر ...

می‌دونی چیه من هفته پیش رفتم سونو گفت شش هفته و صفر روز بازم هشت روز بعد رفتم گفت شش هفته و یک روز مشکوک به توقف رشد جنین😔