دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 عنوان تیکه خواهرشوهرم 156 بازدید | 14 پست سلام خانما من باردارم خواهرشوهرمم بارداره امروز شوهرم تصویری زنگ زده بود مامانش خواهرشوهرمم اونجا بود یدفعه گفت دوربین و بگیر سمت لاله شوهرم گرفت سمت من خواهرشوهرم برگشت گفت عا دیگه بیریخت شدی داری چاق میشی منم لال شدم پیش شوهرم اونجور گفت شوهرمم گفت خودتو ببینم چطور شدی اونم هیچی نگفت من باید جوابشو میدادم که الان خودخوری نکنم اصلا وقتی چیزی بهم میگن لال میشم نمیتونم جوابشونو بدم به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍 1403/12/09 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 بگو خودت تانکر شدی یه لحظه فکر کردم خرسه تو تماس تصویری خخخ نتونستم بگماشتباه کردم باید دیدمش بگم سینه هات چقدر اقتاده شده به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
0پیشی0کوچولو0 عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 901 بگو اگه من الان بیریخت شدم تو از همون اولشم زشت و بیریخت بودی😂 به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 وقتی شوهرت جواب داده دیگه مشکل تو چیه ؟ شوهرم جوابی نداد فقط گفت ببینم خودت چطور شدی اونم هیچی نگفت به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 بگو اگه من الان بیریخت شدم تو از همون اولشم زشت و بیریخت بودی😂 یادم نیومد اون لحظه متاسفانه به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4143 ببین عزیزم تا تنور داغه باید بچسبونی منم اینطورم بعدش فقط خودخوری 😖 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 بیفرهنگه تو هم برین بهش اره خیلی خداروشکر خواهرشوهر مادرشوهرش جیگرشو میخورن انقدر فحشش میدن اونم عقده داره به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 ببین عزیزم تا تنور داغه باید بچسبونی منم اینطورم بعدش فقط خودخوری 😖 اخه یادم نمیاد اونلحظه یا میگم حداقل پیش شوهرمنگم فردا بگن عا دیدی زنت جوابمونو داد به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4143 اخه یادم نمیاد اونلحظه یا میگم حداقل پیش شوهرمنگم فردا بگن عا دیدی زنت جوابمونو داد شوهرت مگه نمیبینه اونا هرطور دوس دارن باهات میحرفن «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
دلبربیقرار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 650 شوهرت مگه نمیبینه اونا هرطور دوس دارن باهات میحرفن نه برای خونوادش کوره مردارو نمیشناسی خخ چرا جوابشونو میده همیشه ایسنری دیگه چیزی نگفت به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4143 نه برای خونوادش کوره مردارو نمیشناسی خخ چرا جوابشونو میده همیشه ایسنری دیگه چیزی نگفت وای آره منم این رفتارشون رو مخمه.البته مجردم دوس ندارم ازدواج کنم خخخ «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
0پیشی0کوچولو0 عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 901 یادم نیومد اون لحظه متاسفانه اشکال نداره حالا انقد خودخوری نکن بزا تو ی فرصت مناسب توام برین بهش به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.