2777
2789
عنوان

تیکه خواهرشوهرم

156 بازدید | 14 پست

سلام خانما من باردارم خواهرشوهرمم بارداره امروز شوهرم تصویری زنگ زده بود مامانش خواهرشوهرمم اونجا بود یدفعه گفت دوربین و بگیر سمت لاله شوهرم گرفت سمت من خواهرشوهرم برگشت گفت عا دیگه بیریخت شدی داری چاق میشی منم لال شدم پیش شوهرم اونجور گفت شوهرمم گفت خودتو ببینم چطور شدی اونم هیچی نگفت من باید جوابشو میدادم که الان خودخوری نکنم اصلا وقتی چیزی بهم میگن لال میشم نمیتونم جوابشونو بدم

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم تا تنور داغه باید بچسبونی منم اینطورم بعدش فقط خودخوری 😖

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ببین عزیزم تا تنور داغه باید بچسبونی منم اینطورم بعدش فقط خودخوری 😖

اخه یادم نمیاد اون‌لحظه یا میگم حداقل پیش شوهرم‌نگم فردا بگن عا دیدی زنت جوابمونو داد

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

اخه یادم نمیاد اون‌لحظه یا میگم حداقل پیش شوهرم‌نگم فردا بگن عا دیدی زنت جوابمونو داد

شوهرت مگه نمیبینه اونا هرطور دوس دارن باهات میحرفن 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

نه برای خونوادش کوره مردارو نمیشناسی خخ چرا جوابشونو میده همیشه ایسنری دیگه چیزی نگفت

وای آره منم  این رفتارشون رو مخمه.البته مجردم دوس ندارم ازدواج کنم خخخ

یادم نیومد اون لحظه متاسفانه

اشکال نداره حالا انقد خودخوری نکن بزا تو ی فرصت مناسب توام برین بهش

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.