2777
2789

من ابروهام کم پشت بود از بچگی بعد یکساله درگیر ریزش مو هستم هم مژه هم ابرو هم سر 

سریتا اصل زدم بد نبود ولی خیلی تاثیری نداشت به حدی میتونم بگم تقریبا بی تاثیر بود 

وازلین میزدم خوب بود بازم 

تا اینکه قرص ال دی رو خوب پودر کردم با وازلین ترکیب کردم بعد یه هفته با چشم خودم دیدم ابروهام پر پشت تر و مشکی و زخیم شده. 

قشنگ شبا قبل خواب این محلول رو روی پوست ابرو بزنید ماساژ بدید تا صبح بمونه بعد صبح صورتتون رو بشورید من شنیدم میگن با کرچک هم امتحان کنید عالیه و ال دی با کرچک رو خودم امتحان نکردم 

پ.ن من پوستم چربه و این محلول مشکلی رو ایجاد نکرد اینکه جوش بزنم یا هرچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ریزش سر هم من قرص مولتی ویتامین دی ویت اکتیو گرفتم یک هفته س استفاده میکنم ریزشش کم شده ولی قطع نشده چونکه مدت کوتاه یه دارم استفاده میکنم و ویتامین عمومی بدن و اهنم کم بود بخاطر همین ریزش مو گرفته بودم و مسلما طول می‌کشه تا جواب قطعی بده