2777
2789
عنوان

انیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایهمینجوریش من دارم گریه میکنم وای ب حال پایانشتااونجا دیدم ک اریل ولش کرد رفت روستا باهمون دختره ا ...

من نفهمیدم به نظرم یکی از هم نژادی های ماکیا موهاش را زد نبردنش قصر ، شما انیمه ها را از کجا دانلود می کنید ؟

وایهمینجوریش من دارم گریه میکنم وای ب حال پایانشتااونجا دیدم ک اریل ولش کرد رفت روستا باهمون دختره ا ...

مگه یکی از یورف ها نبود که موهاش را قیچی کرد، به ماکیا گفت وقتی یورف ها حامله میشن موهاشون این طوری بلند میشه 

1- انیمه توسط ژاپن خلق شده و بر روی فرهنگ ژاپن تمرکز دارد.2- ظاهر انیمه با دیگر شکل‌های انیمیشن متفا ...

ممنون اطلاعات خوبی دادی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
باشه عزیزم ممنون 🌺🌺

سلام انیمه 

به سوی روشنایی جنگل شب تاب ها را ببین کلا 45 دقیقه است کوتاهه ، من خودم حوصله طولانی ندارم یک فیلم سینمایی هم تقسیم بندی می کنم تو چند سری نگاه می کنم

تایتان ها 

مدفن کرم های شب تاب 

شیوا 

انمیشن روباه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^