2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین یه مرد عاشق بشه

219 بازدید | 31 پست

احساس میکنم آقایون عاشق نمیشن فقط یه نوع دوست داشتن و دلبستگی دارن

واسه همین جدایی براشون راحت تره

شما مرد عاشق دیدین؟

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا ندیدم

حتی توی دوستی ها هم عاشق نمیشن صرفا فقط از طرف خوششون بیاد و باهاش ازدواج کنن

آره شوهرم 

برای اینکه جدا بشم از فرار و درخواست طلاق قایمکی بگیر تا خودکشی و دعواهای هفتگی به علاوه چقدر اذیتش کردم که جدا بشم ولی نشد تا دو سال تو خونه زندانی بودم

اونموقع بود که فهمیدم عاشقمه الان باهاشم دوسش دارم ولی هیچوقت کاری که باهام کرد و مجبورم کرد ازدواج کنم رو یادم نمیره

نه کار بر جدیدم نه قدیم

منم فکر نمیکنم مرد جماعت زیادی عاشق بشه😂

اصلا اطرافم ندیدم

فقط طرفو دوست دارن اما عاشق نمیشن

بله دیدم بعد جدایی خودگشی کرد و فوت شد

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بله دیدم یکی از فامیل ها بالا 70 سالشونه کلی بچه و نوه دارن خانومه زمین گیر شده بعد این همه سال شوهرش قربون صدقه اش میره کاراش میکنه میبرتش دستشویی جلوی همه میگه این جون منه من نوکرشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به ندرت پیش میاد

من خیلی دیدم 

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂