2777
2789
عنوان

تعطیلی مدرسه آخه تقصیره منه

179 بازدید | 29 پست

سلام دوستان راننده سرویس مدرسه هستم همه برام کامل ریختن جز ی نفر که هم کنسل کرد این ماهو هم پولمو نزد همیشه هم با تاخیر می‌ریخت الان هم پیام میدم ز میزنم ج نمیدن آخه ۵۰۰ ت پول هستش سرساعت جلو مدرسه بودم سرساعت در خونه هروقت زودتر تعطیل میشد خودمو میرسوندم دلم میخواد شکایت کنم تا با راننده های دیگه این کارو نکنن فقط قراردادی بینمون نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به تعداد روزایی که بچه ها رفتن مدرسه باید بریزن

من روز اول باهاشون طی کردم که ماهانه میگیرم اگه روزانه می‌گرفتم اژانسی باید حساب میکردم که به ضررشون بود

منم با سرویس میرم میام ماهی 900 میدمبنظرم ظلمه وقتی تعطیل میشه پول اون تعطیلیارو کم نمیکنید

عزیزم ما طبق این چندماه برنامه ریزی کردیم تعطیلی از طرف ما که نبوده 

چی میگید واقعا؟ واقعا من فاز راننده سرویس هارو هیچوقت نفهمیدم خب تو که پول تعطیلیا روهم میخوای قرار داد سالانه ببند ماهانه میبندی باید اون ماه هایی که کلش تعطیلی بوده رو پولش رو نگیری. تو که نه بردیش نه اوردیش پس دقیقا داری پول چیو میگیری؟ پول حرام؟

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
چی میگید واقعا؟ واقعا من فاز راننده سرویس هارو هیچوقت نفهمیدم خب تو که پول تعطیلیا روهم میخوای قرار ...

فقط یه هفته در ماه نرفتن بقیشو رفتن همیشه هم با ۸روز تاخیر پرداخت میکرد چند روز اسفند هم بردمش اما حساب نکردم پول بهمن هنوز واریز نکرده ب نظرت دارم زور میگم