2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه سوال شرعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
ایشون بدون خواست قلبی و غیر عمدی اینکار رو کردمیک اشتباه و حواس پرتی پس قطعا مرتکب گناه نشده عزیز دل

گناه که میدونم نیست عزیزم

میخواییم بدونیم حکمش چیه وباید چیکار کنه کلا حکم غسل جنابت چطوریاس با غسل جنابت نماز میشه خوند؟وضو بعد از غسل حکمش چجوریاس

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

وضو بعد از غسل جنابت جایز نیس ولی اگه کسی وضو بگیره غسلش باطل نمیشه ، پس انگار با همون غسل  نماز خونده چون وصوش محسوب نمیشه 

اینو خودم به نتیجه رسیدم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتر رهبری زنگ بزنید. البته فکر کنم الان ساعت کاریشون گذشته و جواب نمیدن.میتونید هم توی برنامه پاسخگ ...

تو برنامه پاسخگو یک بخش گفت و گو داره ک سوال میپرسید و جواب میدن. البته الان وقت نمازهمیتونید بعد از نماز از وقت گفت و گو سوالتونو بپرسید و همون موقع جوابتونو بگیرید

عزیزم 2020 حرم زنگ بزنید. من یه بار این اتفاق برام افتاد روحانی گفت درست هست. من مقلد آیت‌الله مکارم شیرازی هستم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏