2777
2789
عنوان

بستن دهان با یک آیه

129 بازدید | 14 پست

آیه ۶۵ یس . 

چند ماه بود یک درخواست از شوهرم داشتم ک شدیداً مخالفت میکرد همچنین خانوادشم بشدت جلو خواسته مو گرفته بودن ‌ .... این آیه رو ۷ بار خوندم، دهن همه شون بسته شد واقعا   

ممنون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آیه ای چیزی نداری کسی برگرده من ردش کنم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میشه؟ یعنی چی دهنش بسته میشهمثلا به حرفت میکنه؟

اره . یعنی عین موم نرم شدن و دیگه مخالفت نکردن . من برا همین هدفم ،، انواع دعانویس رفته بودم و نتیجه ش شده بود فقط دعوا و بحث ..... همین آیه رو خوندم ،، ب راحتی موافقت کردن

اره . یعنی عین موم نرم شدن و دیگه مخالفت نکردن . من برا همین هدفم ،، انواع دعانویس رفته بودم و نتیجه ...

وای اسم دعانویسو نیار ک خدا لعنتشون کنه

فقط تو همون موضوغ یا همه چی؟ 

کی گفته زخما خوب میشن؟ ردش میمونه.

منطورت اینه کسی ک رفته به سمتت برگرده ؟؟ ‌

بله

هرروز بخونم یا یک روز کافیه؟

وای اسم دعانویسو نیار ک خدا لعنتشون کنهفقط تو همون موضوغ یا همه چی؟

من کلا برا یک مسأله تا ب حال خوندم . البته خواسته م ب ضرر کسی نبود و کاملا مربوط ب زندگی خودم بود . یک سال بود هر چی ب شوهرم و خانوادش میگفتم فلان کارو باید بکنیم ، محکم و قاطع میگفتن نه امکان ندارع..... ولی رام شدن

روزی چندبار عزیزم قبلش نیت هم کردی؟

اره دیگه ب نیت بود . ۷ بار روزی . کلا دو سه روز بود خوندم ک شوهرم کوتاه اومد ، بعدش هم خانوادش فوری کوتاه اومدن. و من بعد یک سال جنگیدن ، این بار خیلی آروم و زیر پوستی ، ب هدفم رسیدم