با مامانم اینا و نامزدم اومدیم سفر تو ماشین بودم یهو دیدم زنگ زد به رفیق فاسدش یعنی تو کل شهرمون معروفه به فاسد بودن و هزار بار به من کنایه زدن نامزدت باهاش میچرخه زنگ زد گفت بیایی اون میگفت نمیتونم میگفت راه بیوفت فک میکرد من نمیبینم با کی ددارع حرف میزنه قطع کرد بعد من دادو بیدار راه انداختم چرا با فاسد برنامه ریختی گفتم اونجاش دیگه به تو مربوط نیست کل مسیر من اخم کردم بعد رسیدیم مامانم منو به زور برد کنارش نشوند از جاش پاشد رفت امروز رفت بیرون زنگ زدم گفت تو گوه مییخورس به من میگی با کی بگردم با کی نگردم به تو مربوط نیست تو زنی چیکار به این کارا داری گفتمم عمه م گفته خرابه گفت عمه ت گوخورده به تو مربوط نیست و چند حرف دیگه بارم کرد من فقط گریه میکردم نمیتونسم حرف بزنم قطع کرد اینم بمااند مامان باباش رفته بودن یه هفته کامل بهش شام و نهار دادم و ازش مراقبت کرردم و محبت کردم و نمیزاره من حتی رمز گوشیشو بفهمم در حالی که گوشی من همش دستشه و نمیزاره هیچ دوستی داشته باشم در ضمن الان از صبحه رفته تفریح مامانم اینا هم جدا رفتن من خونه از بچه ها مواظبت میکنم😭
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید ولی به هرکسی مستقیم بگی با فلانی نگرد و انیجوری بهش امر و نهی کنی دیوونه میشه و روش بیانت مناسب نبوده
با بقیه قسمتهای تاپیک کار ندارم
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️