2777
2789
عنوان

من بدجوری باختم

319 بازدید | 17 پست

چن سال پیش یه خاستگار خوب تو فامیل داشتم، ردش کردم،بعدش هرچی خاستم برش گردونم روم نشد، 

دیروز تو عروسی با خانومش دیدمش خیلی پسر گلیه، 

منم ۳۱ سالمه دیگه، مجرد و بدون حتی یک خاستگار😔😔😔😔😔

مامانم امروز بهم گفت لگد زدی به بختت

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ردش کردی

اون موقع خاستگاری دخترعموش هم رفته بود،و چون هیکلش درشت نبود ردش کردم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

همین جور که مشغولی حسرت گذشته رو بخوری شاید یک کسی که قسمت و شانس امروزت باشه از جلوت رد می شه و نمی بینیش. بی خیال شو دیگه. گذشته رو که نمی تونی عوض کنی. اون موقع با عقل اون روزت تصمیم گرفتی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

شاید مامانت درست میگفت.. 

حالا هم عیب نداره، خدابزرگه.. 

تو جمع خانوادگی بیشتر باش

مهارت جدید یاد بگیر

ان شاءالله که خدا همسری شایسته نصیبت کن 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

همین جور که مشغولی حسرت گذشته رو بخوری شاید یک کسی که قسمت و شانس امروزت باشه از جلوت رد می شه و نمی ...

عاخه حتی یه خاستگارم دیگه ندارمممم

بخدااا هیچچچیییی

من شاغلم ولی فک کنم قیافم بده هیچکی سمتم نمیاد دیگه

فقط ب خاطر هیکل ردش کردی اون موقع چن سالن بود پدر مادرت باید راهنماییت میکردن شما بچه بودی

۲۴ و ۲۵ بودم حدودا

عاخه حتی یه خاستگارم دیگه ندارممممبخدااا هیچچچییییمن شاغلم ولی فک کنم قیافم بده هیچکی سمتم نمیاد دیگ ...

یکم توی محیط اطراف حواست به آدما باشه.
توی گروه های جوون ها عضو بشو. هزار تا گروه هست. کوهنوری.. رفتگران طبیعت .. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685