2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری منم خیلی دلیل دارم

قران خوندم بامعنی،نماز،وفیلم هایی مثه میان ستاره ای دیدم،سخنرانی های استادمزدافرمومنی گوش دادم،کتاب های اعتمادبه نفس خوندم،من افسردگی هم داشتم،کتابخونه نیمه شب روخوندم خیلی روی زندگیم تاثیرگذاشت

اون مجموعه که گفتی یکم بیشتر توضیح میدی

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
اره

توضیح کلی رو دادم زیر اون پست ولی اگر جزئیات بیشتر میخواید و‌ دوست دارید وارد بازار کار بشید درخاست بدید درموردس بیشتر صحبت کنیم.

اما این مجموعه که گفتم هم مثل دوره های دیگه فروشی هست ولی برای سال جدید هم تخفیف برای دوره ها هست هم اصلا کسی نمیتونه هزینه ایی بده بصورت مستقیم و بدون هیچ هزینه ای میتونه درصدی کار کنه 

من خودم دوره ادمینی گرفتم ۹۹ ت قست اولش رو دادم فقط ولی هستن بچه هایی که درصدی کار میکنن بعدش اصلا خودشون میرن ثبت نام میکنن دوره هارو

توضیح کلی رو دادم زیر اون پست ولی اگر جزئیات بیشتر میخواید و‌ دوست دارید وارد بازار کار بشید درخاست ...

کجا باهاش آشنا شدی؟

بعد واقعا بهت کار دادند؟ اگه کار دادند پس چرا پورسانتی براشون مشتری میبری

اینقدر دروغگو زیاد شده راجب دوره ها ادم میمونه🥲

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
کجا باهاش آشنا شدی؟بعد واقعا بهت کار دادند؟ اگه کار دادند پس چرا پورسانتی براشون مشتری میبریاینقدر د ...

من همکلاسیم تو کار بود بعد توب مجموعست تخفیف که گذاشته بودن اومد بهم گفت من خودم دوره خریدم درصدی کار نمیکنم براشون من ادمین تبلیغات تو اینسناگرامم فعلا

اره عزیزم میگم که من خودم دوره رو خریدم و بعد از اموزشات معرفیم کردن

اره حق داری منم قبلا سرم کلاه رفته