2777
2789
عنوان

چیکار کنم موش بمیره

373 بازدید | 56 پست

پفک سمی کردم دوتا رو خورد ولی اصلا هیچیش نشد امروز باز رفت زیر تخت دوباره اومد بیرون 

چسب موش گیر هم زدیم ولی روش نمیره 

همه چیزو بهم زده من امسال کنکور دارم حالا موش اومده تو خونه توی اتاقم میاد من استرس میکشم هی ی چشمم ب کتابه ی چشمم ب در ک ی دفه نیاد تو 

بنظرتون ب مشاورم بگم موش اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای موش خیلی زبله لعنتی گیر نمیفته

خیلی اعصابم خرابه 

بیشتر از این حزصم میگیره امسال کنکور دارم ابن اومده سر همه بدبختیا 

به مامانم بابام دعوا میکنم میگم ی فکری کن اثلا مهم نیس براشوخ

چسب که میزاری دستکش ظرف شویی دستت کن که دستت هیچ تماسی با چسب نداشته باشه حس بویایی موش فوق العاده ق ...

نه با دست کش زدم ولی نمیره روش 

چطور دوتا پفک سمی خورده نمرده 

حالا ب مشاورم بگم موش اومده بنظرم باید بدونه شرایط چیه 

بهش بی محلی کن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عجب موش د ....سی 😂 خب یه جا دیگه درس بخون مشاوره بگی خنده اش،میگیره

موش‌چی؟؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نه نمیتونم خیلی برام حال بهم زنه نمیدونی چقدر دعوا کردم ک برن سم بخرن حتی خانواده حاضر نبودن برن سم ...

سم‌رو با اب رقیق کن با سرنگ بزن‌توی ی پاستیل میخوره تموم‌میشه