2777
2789
عنوان

بیا بهت یاد بدم چطور تو پنج دقیقه 170هزار تومن پول دربیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 58 پست
خب دلیلش چیه که همینجوری ب ملت پول میده

اول اینکه پول زیادی نمیده اگ میخاست همین پول تو تلوزیون براش تبلیغ کنن دها برابر این بود بعد با ثبت نام کردن افراد زیادی اشنا میشن واز برنامشون طلا میخرن

من دوستم 5گرم طلا ازمیلی خریدکرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک باید بلدباشی ولی اینا راحت ثبت نام کن پول بردار برنامه پاک کن

به راحتی حین کار بهت یاد میدن    من اویلن پورسانتمو ساعت اول ثبت نام که هیچی بلد نبودم گرفتم      دروغ ندارم بگم که    واقعا گرفتم   و اصلا به اینجور سایتها که ایرانی هست اعتمادی نیست  چون خودم ضربه های زیادی خوردم  فقط خواهرانه گفتم

به راحتی حین کار بهت یاد میدن من اویلن پورسانتمو ساعت اول ثبت نام که هیچی بلد نبودم گرفتم در ...

این سایت ها شاید خرید طلا ریسک باشه ولی تو ثبت نام کن پولت بگیر برنامه پاک کن وگرنه من خودم وقتی طلا فروشی هس نمیرم ازاین سایت طلابخرم

عزیزم کد عوت میلی رو کجا باید بزنم؟

تازه دان کردم

اول ثبت نامش کنم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم الان دیدم میلی همون اول ک شماره میزنی زیرش نوشته کد دعوت اونجا بایدبزنی

عزیزم کد دعوتت رو زدم

الان بهم ۳۳داده ولی نمیدونم چطور برداشت کنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم کد دعوتت رو زدمالان بهم ۳۳داده ولی نمیدونم چطور برداشت کنم

عزیزم برو قسمت فروش اول اون مقدار بفروش بعد بزن برداشت مقدارش بزن شماره شبای ک وارد کردی بزن تا برات بفرستند

عزیزم برو قسمت فروش اول اون مقدار بفروش بعد بزن برداشت مقدارش بزن شماره شبای ک وارد کردی بزن تا برات ...

موقع فروش ب عدد وارد کن مثلا 5میل 

موقع برداشت هم همه موجودیت بزن وبرداشت بزن