2777
2789
عنوان

داروهای گیاهی و پسر زایی اینستا

235 بازدید | 6 پست

سلام دوستام من میخواستم نظر خودم اینجا بهتون بگم

من یه دختر دارم ۳ تا هم خواهر هستیم ، به این پیج ندا علیزاده اعتماد کردم و دارو پسرزایی گرفتم ۵ میلیون هم هزینه کردم ، دیگه کنارش خوراکی و رژیم اینا که بماند ولی در نهایت بچه دختر شد 

الانم نمیگم ناراخت نیستم هستم ولی دیگه شده بیشتر دلم میسوزه که رژیم گرفتم و دارو خوردم کاش هیچ کاری نمیکردم دلم نمیسوخت 

این دارو هیچ تاثیری برای ما نداشت جزو عوارض که باعث شد من کیست تخمدان بگیرم ب علت تحریک زیاد تخمدان ها، که دکتر گفت ب علت مصرف دارو بوده 

تورو خدا به این پیج ها اعتماد نکنید اگه براتون خیلی مهمه برید ای وی اف کنید 

روزانه هزار تا رضایت میراشتن اما من تا گفتم بچه من دختر شده و جالبه از رو بتا به من گفتن پسره ایشون من بلاک کرد

خدایا خودت همه فرشته های قشنگ رو در پناه خودت حفظ کن ...❤️🎀

اصلا نباید اعتماد میکردی اینا عوارض داره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

اصلا نباید اعتماد میکردی اینا عوارض داره

بله من اشتباه کردم اینجا نوشتم که شاید کسی مثل من باشه براش تجربه ای بشه پول به همچین ادمای شیاد و کلاهبرداری نده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که دختر شده مگه چیه دختر همدم و غم خواره مادره 

خیلیم خوبه 

نباید به این پیج ها اعتماد کنید این ها همه کلاهبرداری و جزء اسیب رسوندن هیچ کاری نمیکنه

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

حالا که دختر شده مگه چیه دختر همدم و غم خواره مادره خیلیم خوبه نباید به این پیج ها اعتماد کنید این ه ...

اره دیگه خدا برامون اینطوری خواسته ، فقط این موضوع اینجا گفتم که اگه کسی میخواسته به همچین ادمایی اعتماد کنه نکنه ب خدا همشون دروغ میگن که ما ماما هستیم یا مدرک داریم تهش بگیری هیچی ندارن

اره دیگه خدا برامون اینطوری خواسته ، فقط این موضوع اینجا گفتم که اگه کسی میخواسته به همچین ادمایی اع ...

دقیقا هرچی خدا صلاح بدونه

خدا خیرت بده که گفتی و تا بقیه هم بدونن و این ضرر رو به مال و جانشون نزنن

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸