2777
2789
عنوان

علت بوی بد کف سر

178 بازدید | 12 پست

شاید بگید بهداشت رو رعایت نمیکنی 🥲

باور گنید یک روز در میون میرم حمام و موهامو با شامپو میشورم

بعد از حمامم حواسم هست که روغن رو به کف سرم نزنم فقط ساقه موهامو روغن میزنم

شامپو مناسب موهای چرب هم استفاده میکنم

اما تا از حموم در میام موهامو خشک میکنم کف سرم چرب چرب میشه انگار دو ماهه حمام نرفتم ساقه موهامم خشک شده از بس شستم

کف سرم چرب و بوی چرب میده  خیلی بده

شما راه حلی دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد داستان اناربانو افتادم میگفت این بو از سرشه. افکارش گندیده... بخونیدش قشنگه. نوشته گلی ترقی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

باید یک دوره اسکالپ سر بری مجبورم نیستی بری حتما تراپی یه ماسک اسکالپ از دیجی بگیر و هر دو هفته استفاده کن در کنارش هیدروسل رزماری دو بار در روز برای تنظیم چربی کف سر و تمام

من چرب شدن موهام بخاطر پلی کیستیکه شامپو اینام جواب نمیده رفتم دکتر برا تنبلیم یه قرص داده بود اینو ک میخوردم هم چربی موهام کنترل میشد هم پوستم ولی دگ مصرفش نکردم بنظرم برو دکتر پوستومو شاید یه قرصی چیزی مشابهه این داشت

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

تو حموم نرم کننده بزن ولی بیرون حموم دیگه ماسک نزن. تو حموم کف سرتره خیلی خوب بشور . شامپوی موی خشک و آسیب دیده  استفاده کن. یه سری محصولات هست به اسم واتر مجیک اونم تو حموم مو رو نرم میکنه خوبه