2777
2789
عنوان

همه چیزه این خونه لعنتی روی مخمه

111 بازدید | 7 پست

من منطقه محروم بزرگ شدم با کلی محدودیت و آزار و اذیت توسط خانواده. الانم دمه کنکورمه پدره فلان فلان شدم و خاهره گو.ه تر از پدرمم شدیدن رو مخمن 

منی ک موقعی م مدرسه میرفتم محدودت ترین بودم پدره بیشرفم مدام بهم میگفت تو اتاق نرو گوشی نگیر دست زندگیمو گرفته بود. الان خاهره بیشرفم هرکاری میکنه هیچی بهش نمیگن همش گوشی پول همه چیز بهش میدن من اون موقع هیچی بهم نمیدادن الانم نمیدن. نفش کشیدنشون راه رفنتشون  صداشون همه چیزش رو مخمه. حتی پول اینو نمیدن من بعد ماه ها ۱بار برم بگردم برم شاد باشم قیافه نحسشونو نبینم. خیلی متنفرم از وجودشون آرزو دارم مرگه پدر و خاهرمو ببنم حقه این حاله بدم آزارمو  ازشون بگیره خدا

خاهره عوض.یم ۷سال از من کوچیک تره راهنماییه وقتی فک میکنه همسن منه😐فک میکنه با من برابره😐 من حتی یه مدادم بخرم حسودی میکنه میگه باید واسه من ۱٠تا بخرن. من یه وقتایی میزنم به سیم آخر دلم میخاد هرجور شده بمیرن بمیرن بمییییرن ک راحت شم بخدا زندگی کردن برای این بی لیاقتا زیادیه 

از یه طرف درس میخونم تلاش میکنم تو اتاق ولی صدای گوهه اینا مدام آزارم میده مدام حواسم پرت میشه مدام حالم خراب میشه دلم میخاد برم یه صنگ بردارم تا میتونم بزنمشون انقد ک اذیتم نمیدونم چیکار کنم. همش میگم موقته میگذره ولی این سختگیری نکردن از اون در صورتی ک واسه من دنیارو آخر کردن کل زندگیم شد تروما. گریه کتک. واسه اون آسون میگیرن خیلی حالمو بد میکنه😔درصورتی ک اون هزار تا کار خراب میکنه ولی من اون موقع هیچکاری نکردم باز آزارم دادن. 

عزیزم بااین طرز صحبت کردنت بیشتر حس میکنم نقصر تو باشی یکم کوتاه بیا سنت مناسب نیست برای اینجور صحبت و ناله و نفرین

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش

نفس عمیق بکشید

درسته تبعیض و محرومیت خیلی دردناکه و غیر قابل تحمله

ولی با نفرت زندگی کردن در وهله اول روح و جسم خودتو نابود میکنه

کل انرژی و تمرکزتو بزار رو درست که موفق بشی تا از اون جمع خودتو بکشی بیرون 

عزیزم بااین طرز صحبت کردنت بیشتر حس میکنم نقصر تو باشی یکم کوتاه بیا سنت مناسب نیست برای اینجور صحبت ...

لحن خونه ما همینه پدره بی.....  همیشه آزارش برا من بوده فحشاش برا من بوده آزاد گزاشتناش برا اون بوده

من محبت نمیخوام ازشون نمیخوام حتی باهام حرف بزنن میخوام بمیرن فقط

عزیزم بااین طرز صحبت کردنت بیشتر حس میکنم نقصر تو باشی یکم کوتاه بیا سنت مناسب نیست برای اینجور صحبت ...

من مقصرم ازین جهت که زندگیو براشون جهنم نکردم. باید پاک زندگی نمیکردم تا حلوا حلوام میکردن

آروم باشنفس عمیق بکشیددرسته تبعیض و محرومیت خیلی دردناکه و غیر قابل تحملهولی با نفرت زندگی کردن در و ...

آخ گفتی هرچی بیشتر ازشون متنفرم زندگیم سختر میگذره