دوستانی که کنکور دادید یا میخواید کنکور بدید یه سوال دارم ، دروس عمومی از کنکور تجربی حذف شده یا باید مطالعه بشه؟ یعنی دفترچه سوالات فقط شامل دروس تخصصی یا دروس عمومی هم هست؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط اختصاصی ها تو کنکور ازش سوال طرح میشه عزیزم ، برای همه رشته هااما تو بخش معدل که تاثیرش ۶۰ درصد ...
من سال ۹۶ کنکور دادم ، برای همین الان میخوام دویاره کنکور بدم نمیدونم چجوریه ، یه عده میگن دروس عمومی با معدل حساب میشه یه عده میگن نه ، یعنی سر کنکور تجربی دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی میگیریم که باید پاسخ بدیم؟؟؟
برای امسال یعنی ۱۴۰۴ نهایی دوازدهم ۶۰ درصد و کنکور ۴۰ درصد برای پشت کنکوری ها به این صورت که تو کنکو ...
من تجربی اول دبیرستان خوندم بعد تغییر رشته دادم دیپلم انسانی گرفتم کنکور هم کنکور انسانی دادم ، الان میگن با هر دیپلمی میشه کنکور تجربی یا هنر شرکت کرد ، دروس عمومی با همون سوابق تحصیلی دیپلمم محاسبه میشه؟