2777
2789

همسرم داشت از ی بنده خدایی می‌گفت

بعد گفت فکر کنم فلانی ... زیاد از ...انجام داده گفتم چطور

(نتونستم واضح بگم )

چون خانم اومد تو کمر خیلی کوچولو با... ن خیلی خیلی گنده

اصلا هنگ کردم اینطور گفت 😳

شما بودید ناراحت نمیشدید ؟؟!

به روش نیاوردم ولی قشنگ از داخل خورد شدم

نمی‌دونم منظور حرف رسوندم یا نه

میترسم حذفش کنن 😐واضح نگفتم

شما بودید چیکار میکردید 

فقط یکبار تو حرفام گفتم درسته کمر باریک و با...ن گنده ندارم ولی اخلاقم خوبه ها 😏

اصلا مثل خوره چند روزه تو‌ مخم حرفش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آین چ تفکر زشتیه مردا دارن اخه چ ربطی داره هرکی ....بزرگه یعنی از پشت.....اینجوری بود ک ملت نمی‌رفتند عمل

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزم خودت حرفشو انداختی تو سرش جلو شوهرتون از اندام خودتون و دیگران حرف نزنید چشمشون تیز میشه ناخوداگاه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن