2777
2789
بسلامتی عزیزم. بچه تون چقدر تو دستگاه بود؟ اکسیژن بهش وصل کردن؟

بله اکسیژن داشت دو هفته آن ای سیو دوهفته بخش نوزادان ولی بخش نوزادان هم اکسیژن دریافت میمرد ولی به مراتب کمتر از آن ای سیو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اکسیژن داشت دو هفته آن ای سیو دوهفته بخش نوزادان ولی بخش نوزادان هم اکسیژن دریافت میمرد ولی به م ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 

خدا به دختر منم رحم بکنه این روزها رو بگذرونه

خدا رو هزار مرتبه شکر خدا به دختر منم رحم بکنه این روزها رو بگذرونه

توکل برخدا کن اصلا استرس و ناراحتیتو بزار کنار وقتی میری پیش بچه میدونم دیدن بچه تو اون حال خیلی ناراحت کننده اس با امید برو با انرژی مثبت من یه بار گریه کردم سرش پرستار دعوام کرد گفت انرژی منفی و بچه ات دریافت میکنه حالش بد میشه اینطوری بیای رات نمیدم براش هرسری میری آیه الکرسی بخون  بیمه امام رضا کن انشالله اولین فرصت برید مشهد. این بچه به یه مامان قوی احتیاج داره قوی و قدرتمند برو جلو بیمارستان هم یه جور دانشگاه برای خودت بدون چون تجربه نگهداری از نوزاد زودم تولد شده نداری خوب آموزش ببین تا انشالله اومدید خونه بتونی از پسش بربیای

توکل برخدا کن اصلا استرس و ناراحتیتو بزار کنار وقتی میری پیش بچه میدونم دیدن بچه تو اون حال خیلی نار ...

چشم حتما. واقعا ظهر تا رفتم پیشش واسه اولین بار انگار احساسم کرد یه کوچولو گریه کرد. واقعا انرژی رو دریافت می‌کنند. واقعا ممنونم از راهنماییت