سلام خانما بچهام چند روزه مریض شدن انقد سرفه میکنن جونشون در اومده .. امروز خودمم درگیرش شدم دخترم دیشب از بس سرفه خروسکی کرد آخرش بالا آورد امروزم از صبح یک سره سرفه میکنه و میگه دلم درد میکنه . منم خیلی دلم درد میکنه ...سه روزه سه بار پشت هم رفتیم دکتر نه دارو جواب میده نه جوشنده گیاهی دیگه خسته شدم اگر دارویی یا دمنوشی میشناسید بگید .. خیلی حالم بده تب ولرز شدید دارم
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین دیگه .. دخترم خیلی سرفه میکنه میگه دلش هم درد میکنه و حالت تهوع هم داره .. خودم تب ولرز دارم یه ذره هم دل درد دارم بدن درد و سر درد هم دارم ..
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
دیشب خریدم ولی تا الان هیچ اثری نکرده جون بچم در اومد از سرفه ..
من پسرم وقتی کوچیک بود از همین نوع سرفه ها میکرد سرفه خروسکی ..یه چیزی اونزمان نمیدونم مادرم پیشنهاد دادخریدم عالی بود سریع خوب شد، ..بروعطاری بگو تاج خروس میخوام حالا ما میگیم تاج خروس فک کنم اسمش همینه ..مثل چایی دم کن بده بخوره ..شبیه آب البالو میشه چایش
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
من پسرم وقتی کوچیک بود از همین نوع سرفه ها میکرد سرفه خروسکی ..یه چیزی اونزمان نمیدونم مادرم پیشنهاد ...
اهان باشه
همین دیگه .. دخترم خیلی سرفه میکنه میگه دلش هم درد میکنه و حالت تهوع هم داره .. خودم تب ولرز دارم ...
ببین انتی بیوتیک ها رو بخور سرم شستشو برای بینی دمنوش اویشن و شربت زوفا و دمنوش پونه کوهی و چایی کوهی لااقل تا ده روزم اینجوری هستین بعدش رو به بهبودی میرین
ببین انتی بیوتیک ها رو بخور سرم شستشو برای بینی دمنوش اویشن و شربت زوفا و دمنوش پونه کوهی و چایی کوه ...
یاشه ممنونم
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
منم در حال حاضر همینجوری ام و البته خیلیییی بهتر شدم روزی چند سری پونه کوهی و چای کوهی دم کردم خوردم خیلی خوب بود
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک
منم در حال حاضر همینجوری ام و البته خیلیییی بهتر شدم روزی چند سری پونه کوهی و چای کوهی دم کردم خوردم ...
من اصلا توان بلند شدن از جامو ندارم بچهامم همش اذیت میکنن بهونه میکنن