2777
2789

سلام خانوما من خیلی سردرگمم یک سال و ۱0 ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم، امروز روز ۴۷ سیکلمه اصلا تا به حال سابقه این همه عقب انداختن رو نداشتم دیگه نهایت دو سه بار سیکلام ۴۰ روزه شده ولی دیگه از ۴۰ روز رد نشده،در حالت طبیعی سیکلام بین ۳۰ تا ۳۵ روزه،شنبه گذشته ۵ روز پیش روز ۴۲ سیکلم صبح رفتم آزمایش بتا دادم منفی بود بعدش بعدازظهر رفتم پیش دکترم و برام ۴ تا آمپول پروژسترون نوشت که دوتاش رو اون روز بزنم دوتاش رو فرداش ینی یکشنبه و بهم گفت تا ۱۰ روز باید بشی، ولی من دو بار هم پارسال سابقه آمپول پروژسترون زدن رو داشتم ولی میگم که اونموقع عقب انداختن درحد ۵ روز بود ینی تا ۴۰ سیکلم و بعدش وقتی آمپول پروژسترون میزدم نهایت دو سه روزه میشدم الان خیلی نگرانم ۵ روز گذشته از دو تا آمپول اول ولی حتی لکه بینی هم ندارم چون همیشه قبل پریودم سه چهار روز لکه بینی دارم ولی الان هیچی میترسم کیست باشه ولی دکترم هرماه سونو می‌کنه همین ماه تو ۱۴ سیکلم سونو کرد فولیکولام درحدی نبودن به بخوان کیست بشن، از طرفی من این ماه روزای ۱۸ تا ۲۵ سیکلم روزی یکی دوبار لکه قهوه ای و صورتی داشتم که وقتی خودم رو پاک میکردم رو دستمال میومد که اصلا تا به حال سابقه نداشتم وسط سیکل لکه بینی داشته باشم بعدشم از روز ۲۶ تا ۳۸ سکلمم ترشح سفید و شفاف خیلی کشدار ازم میومد،الان من چیکار کنم ممکنه آزمایش بتا نشون نداده باشه یا لقاح دیر انجام شده باشه کسی سابقه داشته یا با وجود آزمایش منفی باردار بوده؟؟؟ راستی روزای ۳۱ و ۳۸ سیکلم هم بی بی چک زدم منفی بودن بعد از چند ساعت هاله داشتن که میگن نامعتبره خواهش میکنم راهنماییم کنید

ینی میشه منم مامان بشم؟🥹🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش خون دقیق هست 

کدوم شهرین؟ اگر مشهدین برین دکترنزهت موسوی فر برای درمان 

انشاءالله به زودی مادر میشی 

خواهرمن بعد شانزده سال باردارشد....فقط استرس را ازخودت دورکن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شما داری میگی پارسال،هر سال ذخیره تخمدانت کمتر میشه و بدنت نسبت به قبل فرق میکنه دلیل نیست پارسال بعد امپول شدی،و امسال نشدی. بارداری که کاملا منتفی هستشو ترشحات مربوط به تخمک گذاری باشه . بعید نیست توی یک ماه دوبار تخمک گذاری کنی یا یکبار ولی با فاصله زیاد و تاخیر زیاد در پریود داشته باشی.منم الان ۳۸ روزه پریود نشدم همیشه هم مرتب بودم و بی بی منفی بوده 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

و اینکه اگه بعد از روز۳۸ رابطه داشتی که ممکنه تخمک گذاریت بوده ۱۰ روز بعدش یعنی روز،۴۸ باز بی بی بزن 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل