2777
2789
عنوان

صمیمیت رو چطور به رابطه برگردوندین

198 بازدید | 30 پست

کسایی که رابطشون سرد شده بیاین کمکککک، چند وقته فاصله گرفتیم اون سردی میکنه منم سرد شدم ، چیکار کنم بتونیم دوباره مثل قبل صمیمی تر بشیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم ترین نکته : برای ایجاد صمیمیت و تنوع و محبت منتظر اون نمیمونم که یه حرکتی بزنه . نوبتی نمیکنم ماجرا رو . چون معمولا توی خانواده هایی که پسر دارن احساسات و رمانتیک بازی کمتر بوده توی حانواده دخترا بیشتر تولد بازی بوده و کادو و سورپرایز و این حرفا بعدش هم اقایون این چیزا واقعا اولویتشون نیست ولی وقتی اماده باشه استقبال میکنن به مرور یاد هم میگیرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اول از همه مطمئن بشین عشقی هست و یکی از طرفین از رابطه خارج نشده وگرنه راه به جایی نمیبرید.تو دعوا توهین نکنین بهم،وقتایی که دوره بهش زنگ بزن یا پیام بده دلم برات تنگ شده کی برمیگردی خوراکی یا غذای موردعلاقش بپز باهم برین بیرون ارتباط فیزیکی رو بیشتر کنین وووو انقدر کارهست

ما که دور از همیم بیشتر تصویری زنگ ایناا درس شد

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

همین امشب  پنجشنبس خیلی فرصته مناسبیه.خوشگل کن و بعد کار تو تخت باهاش حرف بزن البته با آرامش و مهربونی بگو ک ی مدته مث قبل نیستی من همون شوهر مهربون و خونگرم قبلیمو میخام   ب همین راحتی ببین چ واکنشی داره؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اول از همه مطمئن بشین عشقی هست و یکی از طرفین از رابطه خارج نشده وگرنه راه به جایی نمیبرید.تو دعوا ت ...

دوستیم و کلا شهر دیگه ای هستیم، اینایی که گفتین برای بعد تاهل خوبه🥲

ما که دور از همیم بیشتر تصویری زنگ ایناا درس شد

زنگو میگه حوصله ندارم صداتو بشنوم( اعتراضش سر اینه که میگه از سمت من توجه نمیبینه و این باعث میشه بی حوصله باشه)

همین امشب پنجشنبس خیلی فرصته مناسبیه.خوشگل کن و بعد کار تو تخت باهاش حرف بزن البته با آرامش و مهربو ...

کاش ازدواج کرده بودیم، متاسفانه دوستیم و شهرامون دوره

زنگو میگه حوصله ندارم صداتو بشنوم( اعتراضش سر اینه که میگه از سمت من توجه نمیبینه و این باعث میشه بی ...

یعنی چی حوصله ندارم صداتو بشنوم🫤بگوو مگه دست خودته ببین چند وقت پیگیرش باش دیدی عوض شد اینا بعد بهش بی محلی کنن 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:)