2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن لطفا بیان

147 بازدید | 15 پست

سلام من قصد عمل بینی دارم ولی خیلی میترسم 

ترسام هم از درد و بیهوشی و خود عمله هم از اینکه خوب در نیاد 

خیلی نازک نارنجی ام و میترسم از عمل ولی بینیم هم اصلا خوب نیست قوز رو به پایین بدی داره واقعا و عمل واجبه از طرفی هم سوراخ هاش قرینه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بیهوشی خوبه ، درد نداری اصلا بعدش کهههه ، انگار یه آجر سنگین روی صورتت گذاشتن همین

میترسم بهوش نیام یا اینکه وسط عمل بهوش بیام 😂😑انقد فوبیا دارم 

اولا عمل اصلا درد نداره بیهوشی هم ک خیلی حس خوبیه دوما همش بستگی به دکترت داره اگر خوب باشه از هیچی ...

بعد بهوش اومدن و تا یک هفته بعدش درد نداره؟

از حموم رفتن و ایناش هم میترسم 

میترسم بهوش نیام یا اینکه وسط عمل بهوش بیام 😂😑انقد فوبیا دارم

اصلا نمیشه همچین چیزی چون دکتر بیهوشی مدام در حال چک کردن علائمته

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
نباید حموم بری تا یک هفته بعد میری حموم گچ بینی خیس میکنی بعد میری برات بر میدارن،دردی هم نداره

خوب بود نمیکنه بدن آدم 

من خیلی دووم بیارم یروز در میون همیشه حمومم 

چطوری تا یک هفته تحمل کنم؟😢

خوب بود نمیکنه بدن آدم من خیلی دووم بیارم یروز در میون همیشه حمومم چطوری تا یک هفته تحمل کنم؟😢

خب برو حموم اما بدنتو بشور با موهاتو ،به دماغت آب نزن چقدر سختتتت میگییییییری هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

خب برو حموم اما بدنتو بشور با موهاتو ،به دماغت آب نزن چقدر سختتتت میگییییییری هر که طاووس خواهد جور ...

خیلی سخت میگیرم واقعا خوشبحال اونایی که آسون میگیرن دخترخالم عمل کرد خودش اسنپ گرفت تو بیمارستان خداروشکر حالش خوب بود من میگم تا یکسال باید دراز کش باشم نکنه بینیم کج شه