2777
2789
عنوان

الان من باید روزه بگیرم یا نه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 64 پست
اینکه شما روزه میگیری یا نه به بقیه چه ربطی داره؟؟؟ فضولن؟؟ سرشون به کار خودشون باشه

نه روزه مربوط به خودمه😂 کاری به اوا ندارم 

میگم الان که بارداریم قطعی نیست روزه باید بگیرم یا نه 

روزه که نگیر اصلاً

شهرستانم کنسل کن اگر ک نمیخوای بگی، چون اوایل بارداری بدن نیاز بیشتری ب استراحت داره، تغذیه مناسب و دقت ب ممنوعات و وسیله سنگین بلندنکردن، خم و راست نشدن و....

بسپر ب همسرت یه چیزی بگه یا بگید دور از جون آنفولانزا گرفتم و......

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزه که نگیر اصلاًشهرستانم کنسل کن اگر ک نمیخوای بگی، چون اوایل بارداری بدن نیاز بیشتری ب استراحت دا ...

آره اصلا نمیشه برم

چون اونجا همش سر پام و باید جلوشون خم و راست بشم

آره اصلا نمیشه برمچون اونجا همش سر پام و باید جلوشون خم و راست بشم

خبدیگه حتی سرپا وایسادن، طولانی مدت تو ماشین نشستن و... ضرر داره

بهترین کار اینه با دکترت صحبت کنی، ب همسرت بگی و اون خودش قضیه رو حل کنه

منم باردارم هنوزم ب خانواده همسر نگفتم، مادر خودمم تازه دیروز گفتم

هفته ۱۴

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خبدیگه حتی سرپا وایسادن، طولانی مدت تو ماشین نشستن و... ضرر دارهبهترین کار اینه با دکترت صحبت کنی، ب ...

شما عید خونه‌ای؟

کی میخوای به خانواده‌ی همسرت بگی؟

شما عید خونه‌ای؟کی میخوای به خانواده‌ی همسرت بگی؟

من ایران نیستم عزیزم ولی برنامه دارم بعد از انومالی هفته ۲۱ بیام ایران اگر دکتر اجازه بده ک میشه اخر فروردین

همسرم میگه یکماه دیگه بگیم چون همیشه مادرشون با نیش و کنایه و تلخی ازرده میکنه ما رو، ذوقی در کار نیست

من ایران نیستم عزیزم ولی برنامه دارم بعد از انومالی هفته ۲۱ بیام ایران اگر دکتر اجازه بده ک میشه اخر ...

مادرتم ایرانه؟

انشاالله که به سلامتی به دنیا بیاری نینی‌تو

مادرتم ایرانه؟انشاالله که به سلامتی به دنیا بیاری نینی‌تو

بله فداتشم ایرانن

مرسی ممنون، همچنین شما

روزه رو گلم حتما از دفتر سوالات شرعی بپرس ،برای خونه مادر شوهرم به همسرت با حالت مظلوم و ناراحتی بگو ...

دفتر سوالات شرعی میدونه تحمل گرسنگی و ترشح کتون تو بدن مادر برای جنین چقدر خطرناکه؟ 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

از الان تعارف میکنی باهاشون و نه نتونس بگی

پس فردا بچه ات بیاد دنیا هرکسی هرچی دم دستش باشه میخواد بریزه تو گلو بچه ات

اوستا گری کنن برای تربیت بچه ات و بکن نکن کنن

از الان جلوشون وایستا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

از الان تعارف میکنی باهاشون و نه نتونس بگیپس فردا بچه ات بیاد دنیا هرکسی هرچی دم دستش باشه میخواد بر ...

الان میتونم بگم باردارم و نمیام

ولی خب نمیخوام فعلا بدونن

انشاالله تا آخر اسفند اگر همه جیز اوکی بود شاید بگم بهشون